Document the Story of Your Social Life with 8tory

The different forms of social media are growing every day. It’s hard to imagine a day … more

Make Calling Your Loved Ones Easier and Cheaper this Diwali

Diwali, or Deepawali as some Indians call it, is the pride and joy of Indian … more

Big Android BBQ 5.0 Recap – XDA TV

This fifth annual Big Android BBQ has come and gone. The speakers have spoke, the sponsors have … more

Microsoft to Counter “OK Google” with Bing Torque

When Microsoft is making apps for Android, users should be aware that something … more
Post Reply

[Q] Problems with build 14.4.A.0.108

OP evolfin

23rd August 2014, 09:19 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
40 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Hi all,

I have upgraded my Xperia z1 about 3 weeks ago.
Since day 1, had issues with the contact process and phone process.
Just did a repair (official by Sony) but still, I'm suffering from the same problems.

Any idea what to do? Can I roll back to the former version?

Help will be highly appreciated!

Thanks, evolfin
23rd August 2014, 09:59 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
6 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Thumbs up Flash It
Just Flash it with a previous Firmware.

You can find the firmwares HERE.

Just flash it with the LATEST Flashtool and you are ready to go.
1st September 2014, 10:51 AM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
40 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Thanks for the prompt reply.

Any specific version I need to use ? Any specific tool ?
2nd September 2014, 08:06 AM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Have same problem
Anyone have real solution. Is Sony working on a new update?
2nd September 2014, 12:57 PM   |  #5  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
40 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Could it relate to network issues ? I just moved to LTE based network...
7th September 2014, 03:32 PM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
24 posts
Join Date:Joined: Sep 2014
Battery consumption is high
10th September 2014, 12:31 PM   |  #7  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
40 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Hi,

Does anyone have any idea if there is a solution for these issues ?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in Xperia Z1 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank