Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,811,344 Members 46,493 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Solved]Screencast problem

Tip us?
 
megavigore
Old
(Last edited by megavigore; 31st August 2014 at 11:39 AM.)
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jun 2014
Default [Solved]Screencast problem

Hey everybody, I have a little problem with my Xperia Z1.
I've installed Screencast for record my screen. But when I finish the recording, the video only show the Sony logo :/
I've tried to enable the GPU render, it doesn't work and I've tried to change all the configuration of Screencast... But nothing.

My Xperia Z1 is rooted with Android 4.4 (build .108)

If someone have a solution, I take it !
 
NiM72NiK
Old
#2  
NiM72NiK's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 169
Join Date: Jun 2012
Location: Tehran
Quote:
Originally Posted by megavigore View Post
Hey everybody, I have a little problem with my Xperia Z1.
I've installed Screencast for record my screen. But when I finish the recording, the video only show the Sony logo :/
I've tried to enable the GPU render, it doesn't work and I've tried to change all the configuration of Screencast... But nothing.

My Xperia Z1 is rooted with Android 4.4 (build .108)

If someone have a solution, I take it !
as i know you r LB or using a stock kernel
try a custom kernel and your problem will be fixed
BEST BEAST EVER:

__________________________________________________ _____________________________________________
Xperia Z1 .... REBORNED ( Thanks to the_laser for TA scripting,i owe him a big one )
 
megavigore
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jun 2014
Thanks, but I've find an other solution, I've install SCR (other recorder) !

Bye
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes