Post Reply

WiFi not working with Google

OP wernerzero

6th July 2014, 01:45 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 10
 
80 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
EDIT: ...and suddenly it works again...

Anyone else got this strange issue?

Started yesterday, all of a sudden.
Any app using my Google account or Googles own apps are not working on WiFi, only on the mobile network.

Dropbox, Gmail, 500px, Chrome, feedly, Play Store, YouTube etc, not working.

But Facebook, Email...works.

Really strange. Haven't installed any new apps or made any changes to anything. I have rebooted several times.

W.Z.
Last edited by wernerzero; 6th July 2014 at 07:21 PM.
6th July 2014, 10:16 PM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
11 posts
Join Date:Joined: May 2014
Quote:
Originally Posted by wernerzero

EDIT: ...and suddenly it works again...

Anyone else got this strange issue?

Started yesterday, all of a sudden.
Any app using my Google account or Googles own apps are not working on WiFi, only on the mobile network.

Dropbox, Gmail, 500px, Chrome, feedly, Play Store, YouTube etc, not working.

But Facebook, Email...works.

Really strange. Haven't installed any new apps or made any changes to anything. I have rebooted several times.

W.Z.

i had this prob with 4.3 , wifi suddenly dissapeared after some hours. Always had to restart the phone and voila its there again. I am on 4.4.4 now , dont have these issues anymore
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Z1 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank