FORUMS

Xposed Modules to Modify Email – XDA Xposed Tuesday

Even though we have Dropbox and other ways to share files, people still want … more

Google Teaches You to Use Wear Gestures

Now that the Watch Urbane is out with the latest firmware, we have new information regarding the … more

Samsung Galaxy Alpha (SM-G850) Gets Android 5.0

An Android 5.0 Lollipop update is finally available to download for the Samsung Galaxy … more

Do You Use 4:3 or 16:9 in the Camera App?

Every person has their own method of taking the best photos on their devices, but which aspect … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Random Headphones detected while playing video even not using headphones

31st August 2014, 09:52 PM |#1  
Perfectdevil's Avatar
OP Senior Member
Flag tangier
Thanks Meter: 52
 
Donate to Me
More
Every time i play any video i get random headphone detected and i don't even use headphones

sent from my INCREDIBLE Z1 !!!
 
 
31st August 2014, 10:50 PM |#2  
Senior Member
Hong Kong
Thanks Meter: 87
 
More
Quote:
Originally Posted by Perfectdevil

Every time i play any video i get random headphone detected and i don't even use headphones

sent from my INCREDIBLE Z1 !!!

lol
flash the ftf if u know how to
or fix it with Update Service
1st September 2014, 12:55 AM |#3  
Perfectdevil's Avatar
OP Senior Member
Flag tangier
Thanks Meter: 52
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by KWOKSFUNG

lol
flash the ftf if u know how to
or fix it with Update Service

First of all why the LOL???
Second...how flashing ftf would fix it??
I'm on 4.4.4 .133 stock !!!

sent from my INCREDIBLE Z1 !!!
1st September 2014, 02:16 PM |#4  
Senior Member
Hong Kong
Thanks Meter: 87
 
More
Quote:
Originally Posted by Perfectdevil

First of all why the LOL???
Second...how flashing ftf would fix it??
I'm on 4.4.4 .133 stock !!!

sent from my INCREDIBLE Z1 !!!

i laugh becoz i havent seen anyone met this problem before
your problem happens when u are playing video so i believe it's software problem and flashing the ftf reset the system files, which may fix the problem
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes