Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[SOLVED] Demo Unit Advice

OP Moscow Desire

14th October 2014, 05:55 PM   |  #1  
Moscow Desire's Avatar
OP Senior Moderator - Resident Troll Killer
Flag Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne
Thanks Meter: 6,233
 
7,467 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
So, here's the deal.

Got my Z2 this afternoon, offhand I say awesome.

Here's the deal, seems it's a "Demo" unit. Thought it was suspicious when I saw a couple of extra apps running in the processes, and of course when the battery was charged to 50% of course the Demo app starts!

And of course it wants me to update to version .314 which I am pretty sure I don't want to do yet.

Now, asking the best recourse to eliminate this.

1) Root and remove the offending apps, then update
2) Reflash a new build (0 experience on Sony tablets)
3) Use the "Dialer" code combination referenced on the Sony site.

So I'm asking for suggestions. Due to the way the return policy is in Moscow, I would rather not go that route.

Thanks in advance

MD

UPDATE: Solved. On LTE version use dial pad. Dial this: *#*#73556673#*#*
Last edited by Moscow Desire; 15th October 2014 at 09:11 PM.
14th October 2014, 07:13 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
150 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
Did you steal the demo model from the store or something? :P
The Following User Says Thank You to SANGER_A2 For This Useful Post: [ View ]
14th October 2014, 07:21 PM   |  #3  
Moscow Desire's Avatar
OP Senior Moderator - Resident Troll Killer
Flag Somewhere in a Deep Cave on the Troll Kings Throne
Thanks Meter: 6,233
 
7,467 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SANGER_A2

Did you steal the demo model from the store or something? :P



Ha Ha,,, no, this often happens over here , especially when you order online from the cheapest price (welcome to soviet russia)

Eh, as an update, I used the dialer code from the Sony forums, and it magically vanished

Just trying to guage my options before the next step.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes