Shattered Screen? Turn Your Broken Device into a Complete Media Center!

A cracked screen usually means you’ll have to spend a hefty … more

Gmail 5.0: Material Design and Multiple Account Support

Google started to materialize many of its applications right after announcing the … more

Some of Our Favorite Features in Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop is the latest major revision to Google’s mobile operating … more

Sony SmartEyeglass SDK Developer Preview Released

A little over a month ago in Tokyo, Japan, Sony unveiled its new SmartEyeglasstechnology. … more
Post Reply

Ring tone rings only one time ( Please Report to Sony )

OP zohaib0001

5th August 2014, 07:33 AM   |  #1  
zohaib0001's Avatar
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 3,037
 
1,288 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
I buy Z2 last weak, before it i was using Z1.

Both devices have one error in their Firmware and that is about ringtone.

no matter whatever the custom ringtone you set for ringtone notification its ring only one time and then only vibrate.

For example i set a tone which is 12 second tone so when ever some one call me after 12 second the ringtone did not repeat.

Sample video
https://www.youtube.com/watch?v=IDy2...ature=youtu.be
Last edited by zohaib0001; 5th August 2014 at 07:44 AM.
5th August 2014, 02:15 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 6
 
94 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Who should report this to Sony?

Do it yourself.
6th August 2014, 05:56 AM   |  #3  
zohaib0001's Avatar
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 3,037
 
1,288 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by qbic2

Who should report this to Sony?

Do it yourself.

As more and more people report to Sony, they will resolve it early.
6th August 2014, 08:40 AM   |  #4  
Don MC's Avatar
Senior Member
Flag SW Coast
Thanks Meter: 99
 
368 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Ringtone isn't looping? Try this:
http://www.tytyweb.net/blog/2012/01/...es-on-android/
The Following User Says Thank You to Don MC For This Useful Post: [ View ]
6th August 2014, 11:36 AM   |  #5  
Meemo23's Avatar
Senior Member
Flag Under my bed...
Thanks Meter: 566
 
1,070 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Mines working fine, was working fine when i was not rooted. And working fine now that i am rooted.
7th August 2014, 07:48 AM   |  #6  
zohaib0001's Avatar
OP Senior Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 3,037
 
1,288 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by Don MC

Ringtone isn't looping? Try this:
http://www.tytyweb.net/blog/2012/01/...es-on-android/

Its work
Thanks
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Z2 General by ThreadRank