FORUMS

Earthquake Early Warning in Your Pocket

Probably all of us reading this have a smartphone in our pocket. For many of us, the … more

Sony: The OEM You Want To Save

In our recent Discuss article, we asked you readers on which OEM you would like to help. While the … more

How to Lock and Protect Your Apps – XDA Xposed Tuesday

The smartphone revolution has passed. Everybody has mobile apps. Some of … more

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Always some bug with my Xperia Z2

34 posts
Thanks Meter: 4
 
By rayraymond, Member on 21st July 2014, 07:46 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi,

I have been playing with my xperia z2 for over a month now, i have 2 major issues.

1. When i am in facebook playing video, it will then show up a message saying "Sorry, but an unknown error occurred while trying to play this video"
i have tried clearing the cache or uninstall facebook. The best result is for those video that cannot be played in the beginning, it now can play but problem switched to another video

2. when talking on the phone, background noise is always higher than my voice no matter if i turned on the enhancement to reduce the background voice. It will get even worse if it is off.

any solutions to that?
 
 
21st July 2014, 09:33 PM |#2  
sevoflurane's Avatar
Senior Member
Flag Alexandria
Thanks Meter: 61
 
More
I agree with you about facebook video playback. It really gets on my nerves!!! But also if u r using streaming videos on ur browser also. Same problem. I hope they fix this stupid problem.

Also proximity sensor bug. The phone sceen blackens during a call but u actually accidently click things while ur phone is on ur ears.

One lousy bug is the sound. The phone's sound volume is very loud but at sometimes all of a sudden it becomes muffled by itself and gets so low!

The one i hate most is a bug with messaging. Sometimes it doesn't becomes sooo delayed when u try opening a msg or even doesn't want to open at all.
Another one is the hotspot. Sometimes it doesn't want to be enabled. U have to restart the phone to enable it.

I have an htc one m8 and it's more stable concerning software, but i really love my Z2.
I hope they fix these bugs esp. video and msg bugs!!!

Sent from my D6503 using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by sevoflurane; 21st July 2014 at 09:41 PM.
21st July 2014, 09:38 PM |#3  
sevoflurane's Avatar
Senior Member
Flag Alexandria
Thanks Meter: 61
 
More
Forgot to mention this bug on restart. :s

Sent from my D6503 using XDA Premium 4 mobile app
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1405975092385.jpg
Views:	368
Size:	40.1 KB
ID:	2863771  
21st July 2014, 10:01 PM |#4  
LenAsh's Avatar
Forum Moderator
Thanks Meter: 1,591
 
More
Quote:
Originally Posted by sevoflurane

Forgot to mention this bug on restart. :s

Sent from my D6503 using XDA Premium 4 mobile app

SwiftKey?

Sent from my D6503 using XDA Premium 4 mobile app
22nd July 2014, 08:44 AM |#5  
sevoflurane's Avatar
Senior Member
Flag Alexandria
Thanks Meter: 61
 
More
Quote:
Originally Posted by LenAsh

SwiftKey?

Sent from my D6503 using XDA Premium 4 mobile app

Actually i am using swiftkey. Could this be the problem?

Sent from my D6503 using XDA Premium 4 mobile app
4th August 2014, 07:16 AM |#6  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
More
just replying to my search,
to prevent the video playback issue.
Just disable the xperia for facebook. then the problem is gone. I have not seen the issue again.

However, during the phone call, back ground noise is always louder than my voice still persist.
4th August 2014, 10:37 AM |#7  
Senior Member
Flag Southend
Thanks Meter: 77
 
More
My issues are the soft key buttons on screen. Doesn't matter what I do the home button and the recent apps button lag horribly!

Sent from my D6503 using XDA Free mobile app
4th August 2014, 10:44 AM |#8  
Shidapu's Avatar
Senior Member
Flag Gothenburg
Thanks Meter: 368
 
More
muffed sound issue here.

Been using an Handsfree for awhile, sadly i cannot talk normally on the phone as i get important work calls.
8th August 2014, 11:07 PM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I havent been able ti use my camera since the start of times... I gave me "unfortunately, camera has stopped error", stupid thing is I'm in no shape to return this piece of junk, because I world in a jungle with EGDE internet, and I can't go back to civilized world for another month... I've tried a reset, factory reset, uninstall updates, flashing firmwares from other countries... so, I reached a conclusion, that Sony can't manufacture smartphone...
11th August 2014, 03:39 AM |#10  
OP Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by tamir_89

I havent been able ti use my camera since the start of times... I gave me "unfortunately, camera has stopped error", stupid thing is I'm in no shape to return this piece of junk, because I world in a jungle with EGDE internet, and I can't go back to civilized world for another month... I've tried a reset, factory reset, uninstall updates, flashing firmwares from other countries... so, I reached a conclusion, that Sony can't manufacture smartphone...

my friend had this camera issue before, he have done all the things you have done before.
the only option is to return the phone to Sony for repair, it takes less than 4 hours even on sunday (local agreement of repairing)
so it wasn't that bad...
Issue was he dropped the phone and the connection from camera to the board is broken(this is was sony said)
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes