FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] Root Problem Xperia Z2 (17.1.1.A.0.402)

141 posts
Thanks Meter: 6
 
By mousis, Senior Member on 7th July 2014, 01:53 PM
Post Reply Email Thread
Hello,
I try to root my phone with this method, http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2784900
but when i try to remove some stock apps i get the errot.
Unable to remove application system.
Failed to locate APK

Why i get this error? What can i do for that?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	attachment.php.jpg
Views:	99
Size:	131.2 KB
ID:	2837992  
 
 
7th July 2014, 02:58 PM |#2  
sensei_sai's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere in Provence
Thanks Meter: 108
 
More
Quote:
Originally Posted by mousis

Hello,
I try to root my phone with this method, http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2784900
but when i try to remove some stock apps i get the errot.
Unable to remove application system.
Failed to locate APK

Why i get this error? What can i do for that?

Are you sure you are well rooted?
I've got a stock 402 rooted with the same tool and everything is working like a charm. I have removed tons of official craps with Titanium Backup without any problem.
7th July 2014, 03:22 PM |#3  
OP Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by sensei_sai

Are you sure you are well rooted?
I've got a stock 402 rooted with the same tool and everything is working like a charm. I have removed tons of official craps with Titanium Backup without any problem.

Yes the phone is rooted check the image.. with stock 402 frimware

Check the post #662 (http://forum.xda-developers.com/show...784900&page=67)

What's going wrong? i don't have idea
7th July 2014, 05:06 PM |#4  
sensei_sai's Avatar
Senior Member
Flag Somewhere in Provence
Thanks Meter: 108
 
More
Quote:
Originally Posted by mousis

Yes the phone is rooted check the image.. with stock 402 frimware

Check the post #662 (http://forum.xda-developers.com/show...784900&page=67)

What's going wrong? i don't have idea

HAve you tried to do some wipes? cache and/or dalvik may perhaps solve your problem....
I can't help you more than that... you'll have to wait for an expert...
7th July 2014, 05:13 PM |#5  
OP Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 6
 
More
No, because i don't install yet cwm, or other recovery
I think, i can't do it without recovery.
*edit

ok, i found the sloution. just install other version of tb...

simple ...:P

Στάλθηκε από το LT26i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
8th July 2014, 08:41 AM |#6  
OP Senior Member
Flag Athens
Thanks Meter: 6
 
More
Resolved
Plz lock the thread
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
problem, root, xperia z 2, xperia z2

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes