Post Reply

GravityBox

OP higgs_

31st July 2014, 09:37 PM   |  #1  
OP Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 5
 
90 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Id like to know how to install gravitybox.
It is an app ?


Edit: I already ran Easy Root Tool http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2784900
Last edited by higgs_; 31st July 2014 at 09:43 PM.
31st July 2014, 10:03 PM   |  #2  
unease's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore
Thanks Meter: 150
 
448 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
1) Install Xposed Framework http://repo.xposed.info/module/de.ro...osed.installer. Gravity Box is a module.

2) Google n learn more before experimenting.

Sent from my Sony Xperia Z2
The Following User Says Thank You to unease For This Useful Post: [ View ]
1st August 2014, 12:31 AM   |  #3  
OP Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 5
 
90 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
I think I did everything right. Right?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-31-19-28-30.png
Views:	95
Size:	120.8 KB
ID:	2878565   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-31-19-29-31.png
Views:	83
Size:	80.6 KB
ID:	2878566  
1st August 2014, 12:36 AM   |  #4  
OP Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 5
 
90 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
I think everything went OK!
Quote:
Originally Posted by unease

1) Install Xposed Framework http://repo.xposed.info/module/de.ro...osed.installer. Gravity Box is a module.

2) Google n learn more before experimenting.

Sent from my Sony Xperia Z2

Thank you very much!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-07-31-19-35-43.png
Views:	76
Size:	241.0 KB
ID:	2878585  
1st August 2014, 01:06 AM   |  #5  
OP Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 5
 
90 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by unease

1) Install Xposed Framework http://repo.xposed.info/module/de.ro...osed.installer. Gravity Box is a module.

2) Google n learn more before experimenting.

Sent from my Sony Xperia Z2

Is it possible to uninstall the bloatware that came with my Z2?
1st August 2014, 02:24 AM   |  #6  
hush66's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 406
 
871 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Quote:
Originally Posted by higgs_

Is it possible to uninstall the bloatware that came with my Z2?

Yes, it is possible. You can use Titanium Backup or other 3rd party apps that can uninstall system apps.
The Following User Says Thank You to hush66 For This Useful Post: [ View ]
1st August 2014, 05:24 AM   |  #7  
OP Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 5
 
90 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by hush66

Yes, it is possible. You can use Titanium Backup or other 3rd party apps that can uninstall system apps.

Thank you!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes