Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How to Skip or Disable HDCP Check?[CAN NOT MIRRORING]

OP shaozheng

21st August 2014, 06:39 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Apr 2014
Hello,Guys I have problem about HDCP:

I have a LG_LA8800ca TV \ MiBOX and a Z2(D6503 HK) . I tried to use mirrorlink from Z2 to LG_TV(and MiBoX), but it can not work and push a HDCP ERROR message.

Quote:

YOUR DEVICE DOES NOT SUPPORT HDCP, you can use only walkman and movie applications.

My Z2 already unlocked and rooted, and using official ROM 17.1.2.A.0.314.

I try to search this problem on the Internet, but there is no correct answer, Even I read the posts [LINK].

I saw some Galaxy S4 guys also have same problem, but they use some way to Disable HDCP Check.

They tried crack “LibWFD_ENGINE.so” to solve this problem ---> [Link]. But this way cannot be use for Z2.

So, Is anyone who can solve this problem???
How to Skip or Disable HDCP Check for Z2???
Do you have any Xposed module can be use to solve this problem???



Sorry for my poor English.

.......T_T.......

There have screenshots:
HDCP ERROR
ABOUT VERSION
Last edited by shaozheng; 22nd August 2014 at 01:25 PM. Reason: ADD
25th September 2014, 10:08 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
Same trouble, cant connect to 2 miracast dongle. Device rooted. BUT: when i try to coonect to various tv (with miracast func) in tv shop, it was work perfectly.
25th September 2014, 06:15 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 15
 
47 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
hello
i managed to get it work someway (homescreen, video, photo, settings) working
i used info from this page
http://forum.xda-developers.com/show...0#post50597640

then just changed in WFDConfig. Xml
<ContentProtection>
<Valid>1</Valid>

to

<ContentProtection>
<Valid>0</Valid>

rebooted and now it works...never worked before on none of the roms
the tv i'm using with is philips and stock .314 rom

now i need to disable limit whithout dhcp not able to use other programs as stated above...
The Following 2 Users Say Thank You to lonely2k5 For This Useful Post: [ View ]
1st October 2014, 12:19 AM   |  #4  
jakobdz's Avatar
Member
Flag Setif
Thanks Meter: 26
 
91 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by lonely2k5

hello
i managed to get it work someway (homescreen, video, photo, settings) working
i used info from this page
http://forum.xda-developers.com/show...0#post50597640

then just changed in WFDConfig. Xml
<ContentProtection>
<Valid>1</Valid>

to

<ContentProtection>
<Valid>0</Valid>

rebooted and now it works...never worked before on none of the roms
the tv i'm using with is philips and stock .314 rom

now i need to disable limit without dhcp not able to use other programs as stated above...

its work for me but in some app only need to make it work with other app hope you ll find answer
1st October 2014, 02:33 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
12 posts
Join Date:Joined: Mar 2005
Ok, now it work in some sony apps, home and settings. Need to find a way to mirrorlink work in all apps. Maybe need to disable sertificates check?
Last edited by RumBle; 3rd October 2014 at 10:23 AM.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes