Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,814,238 Members 49,053 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Which LTE Frequency band is my phone connected to

Tip us?
 
higgs_
Old
#11  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 78
Join Date: Jan 2012
Location: Rio de Janeiro
Quote:
Originally Posted by blackknigt View Post
Orange Dominican Republic,

Note: if you read the above replies, I don't want gathered data but something similar to the *#0011# menu on the Galaxy line.
According to wikipedia you are probably using band 3 frequency 1800mhz

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...works#Americas

P.S. Damn your country has so many different bands lol.
 
blackknigt
Old
#12  
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 24
Join Date: Aug 2013
You're not undersanding, i dont want static information, i want dynamic information.

I have a Xperia Z2 which has band 3, but i also have a nexus 5 D820 (americas version) which does NOT have band 3 and both get connected to LTE why? Because Band 3 is not Orange LTE final band, its a temporal one, and they are testing other bands, i want to know which band is....

Sent from my D6503 using XDA Free mobile app
Sony Xperia Z1 C6906
 
higgs_
Old
(Last edited by higgs_; 3rd September 2014 at 03:15 AM.)
#13  
Member
Thanks Meter 5
Posts: 78
Join Date: Jan 2012
Location: Rio de Janeiro
Quote:
Originally Posted by blackknigt View Post
You're not undersanding, i dont want static information, i want dynamic information.

I have a Xperia Z2 which has band 3, but i also have a nexus 5 D820 (americas version) which does NOT have band 3 and both get connected to LTE why? Because Band 3 is not Orange LTE final band, its a temporal one, and they are testing other bands, i want to know which band is....

Sent from my D6503 using XDA Free mobile app
Oh i see!
You want to know what spectrum u are.
Id guess band 2
http://pdadb.net/index.php?m=specs&i...na_td-lte_16gb
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	b449226cafb40adead17954aff39227a.png
Views:	7
Size:	20.5 KB
ID:	2922617  
 
blackknigt
Old
#14  
Junior Member - OP
Thanks Meter 4
Posts: 24
Join Date: Aug 2013
And i forgot to mention that a friend has a Galaxy S4 i9505 (LTE) which lacks of band 2 and band 4, and using *#0011# says its using band 3

So, basically orange is using 2 LTE bands, one is obviously and oficially band 3, but the other one (probably band 4 but i want to make SURE) is on testing.

Sent from my D6503 using XDA Free mobile app
Sony Xperia Z1 C6906
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes