MWC 2015: What Are Your Predictions?

more

Best Apps To View RAW Images On Android

more

Note 4 Apps for Note 3 and How to Get More

more

CyanogenMod 12 for HTC Desire 601

more
Post Reply

[Q] Which LTE Frequency band is my phone connected to

OP blackknigt

3rd September 2014, 03:48 AM   |  #11  
Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 5
 
90 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by blackknigt

Orange Dominican Republic,

Note: if you read the above replies, I don't want gathered data but something similar to the *#0011# menu on the Galaxy line.

According to wikipedia you are probably using band 3 frequency 1800mhz

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...works#Americas

P.S. Damn your country has so many different bands lol.
3rd September 2014, 03:54 AM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
27 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
You're not undersanding, i dont want static information, i want dynamic information.

I have a Xperia Z2 which has band 3, but i also have a nexus 5 D820 (americas version) which does NOT have band 3 and both get connected to LTE why? Because Band 3 is not Orange LTE final band, its a temporal one, and they are testing other bands, i want to know which band is....

Sent from my D6503 using XDA Free mobile app
3rd September 2014, 04:08 AM   |  #13  
Member
Flag Rio de Janeiro
Thanks Meter: 5
 
90 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by blackknigt

You're not undersanding, i dont want static information, i want dynamic information.

I have a Xperia Z2 which has band 3, but i also have a nexus 5 D820 (americas version) which does NOT have band 3 and both get connected to LTE why? Because Band 3 is not Orange LTE final band, its a temporal one, and they are testing other bands, i want to know which band is....

Sent from my D6503 using XDA Free mobile app

Oh i see!
You want to know what spectrum u are.
Id guess band 2
http://pdadb.net/index.php?m=specs&i...na_td-lte_16gb
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	b449226cafb40adead17954aff39227a.png
Views:	21
Size:	20.5 KB
ID:	2922617  
Last edited by higgs_; 3rd September 2014 at 04:15 AM.
3rd September 2014, 04:18 AM   |  #14  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
27 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
And i forgot to mention that a friend has a Galaxy S4 i9505 (LTE) which lacks of band 2 and band 4, and using *#0011# says its using band 3

So, basically orange is using 2 LTE bands, one is obviously and oficially band 3, but the other one (probably band 4 but i want to make SURE) is on testing.

Sent from my D6503 using XDA Free mobile app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes