FORUMS
Remove All Ads from XDA

Sistem Icons blue that stillīs there. App erased from SD

2 posts
Thanks Meter: 0
 
By ckeck, Junior Member on 1st September 2015, 07:53 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi
I have this problem, my app box shows me two icons in blue, like the system icon you know. Those icons have the sd card symbol above. I click them and the message is that the app is not instaled. I have formated the SD, and did a SDMaid clean up.
Do you know any solution for this ?
Thanks
Last edited by ckeck; 1st September 2015 at 08:02 PM.
 
 
1st September 2015, 09:42 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
More
You've formatted your sdcard and the apps that were on it just won't work. What help do you expect from us?

Sent from Xperia Z2
Luckily not from an iPhone = Yesterdays technology at tomorrows prices
1st September 2015, 10:49 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by mr.loverlover

You've formatted your sdcard and the apps that were on it just won't work. What help do you expect from us?

Sent from Xperia Z2
Luckily not from an iPhone = Yesterdays technology at tomorrows prices


The problem with the icons began before the SD was formated. thas why I did it, to erase any thrash of old apps. I did a back up also. I want to erase those Icons from my desk.

Ifound the solution!!!! clearing data of "xperia home" in aplications/all!!!!
Last edited by ckeck; 2nd September 2015 at 12:21 AM. Reason: solution
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes