Post Reply

Sony Z2 and Piston Headphones

OP Dan668

15th July 2014, 06:48 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
Have a pair of Mi Piston 2 headphones, worked on my previous phone. Aren't detected on the Sony Z2, is their a fix to this, or am i out of luck?
15th July 2014, 07:30 PM   |  #2  
Envious_Data's Avatar
Recognized Contributor
Imagination
Thanks Meter: 1,036
 
2,539 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
I think your out of luck

My freind has exact same headphones n they dont recognise on Z2

Sent from my D6503 using XDA Premium 4 mobile app
16th July 2014, 04:25 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Jul 2014
I Have the same problem, I can get them to work by pressing the Vol Down key for 3-4 seconds, but then the inline control doesn't work....

It seems to be a fairly common problem with the Xperia Z2, I't not just the piston, my Klipsch s4a don't work either, and I brought the piston just to replace them and..... well...

Here is a similar thread, and on Sony's forums the standard answer seems to be "It's not our problem, try asking the manufacturer"..... it seems we have to wait until enough people start complaining and Sony decides to patch the phone....
Last edited by SuiYinTau; 16th July 2014 at 04:36 AM. Reason: Typo
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Z2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank