Post Reply

WCDMA signal problem

OP esps

18th August 2014, 02:04 AM   |  #1  
esps's Avatar
OP Member
Flag Dominican Dreams Island
Thanks Meter: 10
 
48 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Hi all.

I'm having a network problem with my phone.
My phone support 2G(E), 3G(H) and 4G(LTE)... I have a poor 4G signal, that's why I use only 3G (WCDMA) network mode... Days ago I haven't get 3g network and I thought that was a provider problem but now, using another cel phone I see that this network is working normally [emoji21], my phone doesn't detect it and get it... I only get 2G and 4G.

Can that be possible or is a phone problem?

Sent From Xperia Z2
18th August 2014, 03:52 AM   |  #2  
Amine275's Avatar
Junior Member
Flag Nador
Thanks Meter: 3
 
25 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
try to reset ur phone or update it
18th August 2014, 03:56 AM   |  #3  
esps's Avatar
OP Member
Flag Dominican Dreams Island
Thanks Meter: 10
 
48 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by Amine275

try to reset ur phone or update it

I made a reset... but doesnt work... now Im downloading a TFT to try reinstall it
18th August 2014, 03:58 AM   |  #4  
Amine275's Avatar
Junior Member
Flag Nador
Thanks Meter: 3
 
25 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Quote:
Originally Posted by esps

I made a reset... but doesnt work... now Im downloading a TFT to try reinstall it

if that didnt work try to use SUS its usefull
The Following User Says Thank You to Amine275 For This Useful Post: [ View ]
18th August 2014, 04:20 AM   |  #5  
esps's Avatar
OP Member
Flag Dominican Dreams Island
Thanks Meter: 10
 
48 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by Amine275

if that didnt work try to use SUS its usefull

Baseband broken x_x how I did it??? no idea!!! but finally I got WCDMA again
24th August 2014, 07:59 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by esps

Baseband broken x_x how I did it??? no idea!!! but finally I got WCDMA again

hey im having the exact problem, what is baseband? how did u find out it was broken and how did u get it fix??? please tell me brother, I sent mine to sony repair centre and they didn't fix my problem after waiting for a month, im so upset right now T_T
27th August 2014, 05:23 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: Aug 2014
Quote:
Originally Posted by kyros wong

hey im having the exact problem, what is baseband? how did u find out it was broken and how did u get it fix??? please tell me brother, I sent mine to sony repair centre and they didn't fix my problem after waiting for a month, im so upset right now T_T

can someone help me plz, my z2 cant receive signals as I used to be after I dropped it on the ground, nothing on the outside was damaged, im guessing something is loose in the inside, because im still able to receive signals in some places, but is a lot weaker as it used to be, and no signals in where I used to had full bars before I dropped it T_T please someone help me.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia Z2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank