Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,690 Members 47,418 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

T-Mobile USA only shows 4G icon no LTE!

Tip us?
 
Trahald
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 173
Join Date: Feb 2012
Default T-Mobile USA only shows 4G icon no LTE!

Hi guys,

I have DZ6503 unlocked bought from Clove.uk. I only see 4G icon not LTE! I have downloaded internet settings automaticly. Is there anything to do to see LTE?

Thanks!
 
farfromovin
Old
#2  
farfromovin's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 379
Posts: 1,812
Join Date: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by Trahald View Post
Hi guys,

I have DZ6503 unlocked bought from Clove.uk. I only see 4G icon not LTE! I have downloaded internet settings automaticly. Is there anything to do to see LTE?

Thanks!
That's odd, I setup my D6503 and it immediately showed LTE when I turned on LTE in the network settings: Wireless & Networks>More...>Mobile network settings>Network Mode
Tmobile Note 2- powered by XDA magic.
 
Trahald
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 16
Posts: 173
Join Date: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by farfromovin View Post
That's odd, I setup my D6503 and it immediately showed LTE when I turned on LTE in the network settings: Wireless & Networks>More...>Mobile network settings>Network Mode
There isn't LTE in network settings. Only 4G. I was searching online and some people mention, LTE icon has gone after latest software update. Now it only shows 4G. I just wanted to make sure that information is right.
 
verve50
Old
#4  
verve50's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 82
Join Date: Sep 2007
Location: New York
It depends on what region your firmware is from. You will still get the correct speeds.
Phone: LG Nexus 4
ROM: AOKP build 6 - franco.Kernel - r121 | M1

Phone:Sony Xperia ZL
ROM; KA05.1 Xperia Z Revolution - Stock Kernel
 
Q.Entity
Old
#5  
Q.Entity's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 60
Posts: 577
Join Date: Nov 2010
Location: Dallas
UK phone from Clove, latest stock, on TMo. Shows 4G. Getting 4G/LTE speeds. Icon is irrelevant...

Sent from my SGP312 using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to Q.Entity For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes