Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,810,319 Members 53,176 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

TV on D6503?

Tip us?
 
rhyrlix
Old
#1  
rhyrlix's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 15
Posts: 159
Join Date: Jun 2012
Default TV on D6503?

Hey guys.
I live in Brazil, but bought the international version of Z2 (D6503).
Can I watch TV on it, just installing the TV app?

Cheers!
 
Monipeev
Old
(Last edited by Monipeev; 29th July 2014 at 04:20 AM.)
#2  
Monipeev's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 80
Posts: 444
Join Date: Apr 2010
Location: Sofia
If you mean air digital TV or analog, then no. For online TV no problem. Your phone does not have built-in TV tuner.

Edit: If you use external TV receiver on micro usb port connect to phone and software, than maybe yes.

Send from my Sony Xperia Z2
SONY Xperia Z2 and SONY Xperia T
 
defsix
Old
#3  
defsix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 67
Posts: 405
Join Date: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by Monipeev View Post
If you mean air digital TV or analog, then no. For online TV no problem. Your phone does not have built-in TV tuner.

Edit: If you use external TV receiver on micro usb port connect to phone and software, than maybe yes.

Send from my Sony Xperia Z2
I believe you can watch TV directly on the Brazilian Z2 - It's slightly different to the rest of the world versions, it has a tuner built into it.
 
Monipeev
Old
#4  
Monipeev's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 80
Posts: 444
Join Date: Apr 2010
Location: Sofia
Quote:
Originally Posted by defsix View Post
I believe you can watch TV directly on the Brazilian Z2 - It's slightly different to the rest of the world versions, it has a tuner built into it.
Maybe, but he "bought the international version of Z2 (D6503)"
SONY Xperia Z2 and SONY Xperia T
 
defsix
Old
#5  
defsix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 67
Posts: 405
Join Date: Aug 2011
Quote:
Originally Posted by Monipeev View Post
Maybe, but he "bought the international version of Z2 (D6503)"
Maybe I should have read the OP a second time.
Thread Tools
Display Modes