Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,808,556 Members 44,472 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Hotspot no working after upgraded to 4.4.2

Tip us?
 
dinamyk
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2011
Question [Q] Hotspot no working after upgraded to 4.4.2

Hello All,

I've recently upgraded my Xperia ZL to the newest STOCK ROM from NUT

[STOCK][C650X][4.4] Update to 10.5.A.0.230 [Root & XZDR]
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2761662

and just noticed today that hotspot doesn't work, it is my first time trying it after the 4.4.2 upgrade.

It was working fine before on 4.3, and it was same rooted stock ROM from NUT as well.

Anyone having this problem as well? or have a possible solution for this?

Thanks in advance.
 
androidfreak70
Old
#2  
androidfreak70's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 422
Posts: 2,601
Join Date: Feb 2014
Location: here!

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dinamyk View Post
Hello All,

I've recently upgraded my Xperia ZL to the newest STOCK ROM from NUT

[STOCK][C650X][4.4] Update to 10.5.A.0.230 [Root & XZDR]
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2761662

and just noticed today that hotspot doesn't work, it is my first time trying it after the 4.4.2 upgrade.

It was working fine before on 4.3, and it was same rooted stock ROM from NUT as well.

Anyone having this problem as well? or have a possible solution for this?

Thanks in advance.
Flash stock FTF
It's fine on very stock ROMs FTFs

Tapatalk'd from my Xperia™Z (C6602) running Dirty Unicorns ROM!
THATS FROM MY XPERIA™ Z
RUNNING ROM
C6602
Android 4.4.4
Stock Omni kernel
Xposed modules

---------------------------------------------------
don't forget hit thanks if helped
-----------------------------------------------------
and ALWAYS QUOTE my posts if you replying to my post!
 
dinamyk
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by androidfreak70 View Post
Flash stock FTF
It's fine on very stock ROMs FTFs

Tapatalk'd from my Xperia™Z (C6602) running Dirty Unicorns ROM!
Thanks for the information.
Do you know where can I get the stock ftf?

Thank you.
 
dinamyk
Old
#4  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Mar 2011
Here is an update of this issue that I had.

I did reverted back to the 4.3 yesterday and the hotspot was working fine.

and upgraded again to 4.4.2 and flash the FTF for c6502 again, exactly the same one I've used before.

and guess what happened this morning after I replied previous post. I've turn on the hotspot, and it works fine.

Reboot it once one hour ago and hotspot still working fine.

Maybe something went wrong from my initial upgrade.
 
androidfreak70
Old
#5  
androidfreak70's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 422
Posts: 2,601
Join Date: Feb 2014
Location: here!

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by dinamyk View Post
Here is an update of this issue that I had.

I did reverted back to the 4.3 yesterday and the hotspot was working fine.

and upgraded again to 4.4.2 and flash the FTF for c6502 again, exactly the same one I've used before.

and guess what happened this morning after I replied previous post. I've turn on the hotspot, and it works fine.

Reboot it once one hour ago and hotspot still working fine.

Maybe something went wrong from my initial upgrade.
!
THATS FROM MY XPERIA™ Z
RUNNING ROM
C6602
Android 4.4.4
Stock Omni kernel
Xposed modules

---------------------------------------------------
don't forget hit thanks if helped
-----------------------------------------------------
and ALWAYS QUOTE my posts if you replying to my post!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes