ADB and Fast Boot Coming to Chrome OS

Good news, devs! An update to an older bug report on a related ADB issue shows that thetwo key features … more

SpaceX ROM For Galaxy S5

The S5 Lollipop ROM scene is slowly growing, and now we’ve got a good new offering in the form of SpaceX ROM. … more

The Androids Are Marching On The UK

XDA has always been about the community, and as such we are constantly on the lookout for ways to bring … more

One M8 Lollipop, Blackberry CEO Net Neutrality – XDA TV

The HTC One M8 has gotten its first Android 5.0 Lollipop based Sense 6 ROM! … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

Avira Antivirus incompatible with xposed

OP taaeem

9th July 2014, 04:48 PM   |  #11  
taaeem's Avatar
OP Senior Member
Flag Hamburg
Thanks Meter: 245
 
752 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Esperos

Can you upload the folder of avira under /data/data? Maybe there is an .xml with settings and has an option also for ACRA..

I looked into it myself but no xml with ACRA related stuff. The only thing I found is a folder named files and there all ACRA stuff is stored there. But unfortunately there are a few logs that doesn't help and a file called ACRA-INSTALLATION but there is only an ID I think. So nothing helpful it seems that I have to change my Antivirus until this is fixed.
9th July 2014, 06:57 PM   |  #12  
rovo89's Avatar
Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 15,708
 
2,386 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
It's indeed ironic...ACRA crashes during initialization, then crashes again while trying to report its own crash.

I have decompiled Wifi Protector and found out that it's using a very old version of ACRA. Have a look at this issue: https://code.google.com/p/acra/issues/detail?id=138
It was fixed in October 2012 and prevented crashes that could occur if one of the fields in the Configuration is null.

If this has started to happen recently (on or after Jun 30), it's likely the same root cause described here: http://forum.xda-developers.com/xpos...posed-t2803025
(but again, the main bug is in the old version of ACRA)
The Following 2 Users Say Thank You to rovo89 For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes