Make Your Own Heat Sink for the LG Optimus 4X HD

Its not a rare occurrence that performing a resource heavy task on your Android device (e.g. … more

Learn How to Create an Old School Dialer

XDA is not only a great source for custom ROMs, kernels, and various modifications for numerous … more

USB Desktop Charger Roundup – XDA TV

Sometimes you learn one way to do something, and that’s the way you do it forever. You never … more

Samsung Galaxy Grand Duos Receives Early CM12 Port

Samsung Galaxy Grand is a dual-SIM phone with a 5 screen that was announced two years ago. … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

Avira Antivirus incompatible with xposed

OP taaeem

9th July 2014, 04:48 PM   |  #11  
taaeem's Avatar
OP Senior Member
Flag Hamburg
Thanks Meter: 245
 
752 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
Quote:
Originally Posted by Esperos

Can you upload the folder of avira under /data/data? Maybe there is an .xml with settings and has an option also for ACRA..

I looked into it myself but no xml with ACRA related stuff. The only thing I found is a folder named files and there all ACRA stuff is stored there. But unfortunately there are a few logs that doesn't help and a file called ACRA-INSTALLATION but there is only an ID I think. So nothing helpful it seems that I have to change my Antivirus until this is fixed.
9th July 2014, 06:57 PM   |  #12  
rovo89's Avatar
Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 15,299
 
2,386 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
It's indeed ironic...ACRA crashes during initialization, then crashes again while trying to report its own crash.

I have decompiled Wifi Protector and found out that it's using a very old version of ACRA. Have a look at this issue: https://code.google.com/p/acra/issues/detail?id=138
It was fixed in October 2012 and prevented crashes that could occur if one of the fields in the Configuration is null.

If this has started to happen recently (on or after Jun 30), it's likely the same root cause described here: http://forum.xda-developers.com/xpos...posed-t2803025
(but again, the main bug is in the old version of ACRA)
The Following 2 Users Say Thank You to rovo89 For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes