Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,809,495 Members 37,748 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] CWM back-up problem

Tip us?
 
zazzy24
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 32
Posts: 151
Join Date: Aug 2013
Default [Q] CWM back-up problem

Hey guys,

I have a dual sim Indian version Moto G (xt1033) with stock kitkat rom. I am facing a very peculiar problem. When I try to restore a CWM back-up with xposed installed my phone does not have any signal (cellular and wi-fi don't work). When I go into settings, the cellular and wi-fi settings are greyed out.

I also tried to disable xposed before taking a backup once but as soon as I booted, the phone's system UI kept crashing and I could not perform even a single action. I had no option but to restore my firmware and build it back up.

Now, I want to install xposed again but am afraid that I would not be able to take any more backups if I install xposed. Please guide me if there is any solution to this problem.
 
CCody
Old
#2  
CCody's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 102
Posts: 337
Join Date: Apr 2013
Just flash the latest radio and your good
Device: Google Nexus 4
ROM: ParanoidAndroid 4.6 BETA 1
Kernel: AK 355
 
zazzy24
Old
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 32
Posts: 151
Join Date: Aug 2013
Quote:
Originally Posted by CCody View Post
Just flash the latest radio and your good
Thanks!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes