Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,646 Members 45,882 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Wrong Section][Q] need module to change location to gps

Tip us?
 
nechmadi
Old
(Last edited by GermainZ; 14th August 2014 at 01:55 AM.)
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 39
Posts: 278
Join Date: Apr 2010
Default [Wrong Section][Q] need module to change location to gps

MOD EDIT: Thread closed as this is the wrong section for module requests. Please read these guidelines for more info.

in new samsung versions ( i think in aosp too but not sure) the gps toggle changed to location .
i don't want the gps to be on all the time so when i'm not using navigation apps the mode in location settings set to power saving (so weather widgets and so can get non accurate location which is enough for them) .
it's oretty not comfort to change the mode to high accuracy before using navigation up so my question is: there's any module that can replace the location toggle back to gps toggle? or other creative way to ease things up ?
 
nunein
Old
(Last edited by nunein; 13th August 2014 at 09:01 PM.)
#2  
Senior Member
Thanks Meter 24
Posts: 162
Join Date: Feb 2007
Location: Leimen
No module, but another working solution: a combination of aTasker profile + Secure Settings plug-in which is setting location mode to high accuracy when one of my linked apps is started - same profile toggles back to battery saving mode when the app will be closed.

Sent from my black pearl using Tapatalk
Kind regards,
Nunein

_________________________
- Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195-
- HTC HD 2 (Leo) -
- Nokia N73 -
THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes