Post Reply

[APP][4.0.3+ & GB][XPOSED] HitchXposedLog

8th July 2014, 03:36 AM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 826
 
1,593 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Adds timestamps to Xposed log file.


This app has no user interface. Enable it in Xposed - reboot - done.

USAGE:
Enable it in Xposed - reboot - disable + enable in Xposed - reboot - done.


IMPORTANT
Xposed needs root access for installation


Website: http://tinyurl.com/nq32zze
Play Store: http://tinyurl.com/lstxrva
Xposed Repository: no longer available, unwelcome
Download of the apk: http://tinyurl.com/k2gyybn


Why this app? Problems could be resolved easier if it is known when it happend. Sadly it was not added to Xposed itself.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	hitchxposedlog.png
Views:	390
Size:	161.7 KB
ID:	2840375  
Last edited by defim; 20th July 2014 at 05:38 PM.
The Following 9 Users Say Thank You to defim For This Useful Post: [ View ]
20th July 2014, 05:36 PM   |  #2  
OP Senior Member
Thanks Meter: 826
 
1,593 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
I've removed this module from the Xposed Repository as @rovo89 "strongly dislike such modifications". It's still available in PlayStore or as direct download
30th July 2014, 06:41 PM   |  #3  
hamzahrmalik's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,286
 
1,079 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
@rovo89 why removed out of curiosity. Why can't it be added to official xposed even

Sent from my amazingly awesome OnePlus One using Tapatalk
31st July 2014, 07:09 AM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 826
 
1,593 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Not allowed to hook Xposed This hooks a) the log() of XposedBridge and b) the modules.list save of Xposed Installer to set itself as 1st so other modules write the timestampe.
I could understand that it is not good if a module enables itself, like some existing does, but this is not the case for this
28th August 2014, 03:38 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
378 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
interesting, my logs all have timestamps even without this module...
28th August 2014, 04:58 AM   |  #6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 826
 
1,593 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by dimm0k

interesting, my logs all have timestamps even without this module...

Very interesting. With this module you have in each line 2 timestamps?
28th August 2014, 01:24 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
378 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by defim

Very interesting. With this module you have in each line 2 timestamps?

actually I was going to install this mod and then realized my Xposed logs already have a timestamp... using the latest non-beta of Xposed installer.
28th August 2014, 01:42 PM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 826
 
1,593 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by dimm0k

actually I was going to install this mod and then realized my Xposed logs already have a timestamp... using the latest non-beta of Xposed installer.

May a module you are using add this to its own log output, but not all lines. The latest XposedBridge does it not and has in the last 3 months only 1 change: https://github.com/rovo89/XposedBridge/commits/master
28th August 2014, 11:21 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
378 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by defim

May a module you are using add this to its own log output, but not all lines. The latest XposedBridge does it not and has in the last 3 months only 1 change: https://github.com/rovo89/XposedBridge/commits/master

crap, you're right! guess this module will be useful. a module I was using was adding a timestamp and I neglected to examine it carefully.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xposed Framework Modules by ThreadRank