Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP][4.0.3+ & GB][XPOSED] UnbelovedHosts

OP defim

26th November 2014, 01:04 PM   |  #291  
defim's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 920
 
1,766 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by joluke

Always used the version from Xposed and the donator app from play Google. And yes. I have bootloops too. Explain that.

Also with version from Play Store? Damn Seems I have to search further
There was a log posted in this thread, but it was only the end of it, did not contains the source/reason why the system could not start. The biggest problem is that the problem does not occur on my devoces or someone i know itself and could inspect
Yesterday, 02:00 PM   |  #292  
defim's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 920
 
1,766 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
@killoid @kamikaze702k @Koudelka @FullWipe @kmokhtar79 @CHEF-KOCH @Micks29 @berryman13

Just pushed new version, please test if it fixes your problem. Are you all using TouchWiz? Sorry for discomfort
The Following 3 Users Say Thank You to defim For This Useful Post: [ View ]
Yesterday, 02:25 PM   |  #293  
Micks29's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 413
 
781 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by defim

Just pushed new version, please test if it fixes your problem. Are you all using TouchWiz? Sorry for discomfort

I never had issue with this app on CM11, thanks for this great module!
Yesterday, 04:10 PM   |  #294  
kamikaze702k's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 238
 
805 posts
Join Date:Joined: Jun 2013
Quote:
Originally Posted by defim

@killoid @kamikaze702k @Koudelka @FullWipe @kmokhtar79 @CHEF-KOCH @Micks29 @berryman13

Just pushed new version, please test if it fixes your problem. Are you all using TouchWiz? Sorry for discomfort

Thanks bro, everything is now working perfectly, many thanks
Yesterday, 05:31 PM   |  #295  
killoid's Avatar
Senior Member
Flag 23.7000 N, 90.3750 E
Thanks Meter: 277
 
975 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by defim

@killoid @kamikaze702k @Koudelka @FullWipe @kmokhtar79 @CHEF-KOCH @Micks29 @berryman13

Just pushed new version, please test if it fixes your problem. Are you all using TouchWiz? Sorry for discomfort

my device is samsung galaxy y duos. it's not touchwiz but i am using samsung's factory stock rom. will test it & tell u later.
Yesterday, 07:00 PM   |  #296  
defim's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 920
 
1,766 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Quote:
Originally Posted by killoid

my device is samsung galaxy y duos. it's not touchwiz but i am using samsung's factory stock rom. will test it & tell u later.

Yes TouchWiz is by Samsung and on most (or all) of their devices
Yesterday, 07:55 PM   |  #297  
Member
Thanks Meter: 0
 
46 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
Sorry if this was posted before - in the main thread it is written that you can't use this module with Firefox. I've installed this addon:
https://addons.mozilla.org/en-US/and...on/?src=search
And set "configure proxies" to 0 (no proxy) and now the module works with Firefox. Hope this helps.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes