FORUMS

Analysis & Opinion

[APP][90+THEMES] - xSTANA - (Navigation / Status Bar) [ 18/08/2015 - v2.0.4 ]

162 posts
Thanks Meter: 207
 
By deadlynounou, Senior Member on 1st August 2014, 05:18 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
19th August 2015, 03:35 PM |#631  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Exclamation
Quote:
Originally Posted by Kunal.Kene.1797

Not Working For MediaTek Devices

I have iOcean M6752 (Processor : 1.7GHz MediaTek MTK6752, Cortex-53 Quad Core) rooted with Xposed Installer , Xstana prime . On Xstana + Xstana Prime all works great , less : batery icon ( not change) and home button (not change form ~imagine~) . I select "tint buttons" in Xstana prime and works only in portret , in landscape buttons are not tinted . Another problem with Xstana is : when I open Xstana only first time , the button prime show me that I have not add Xstana prime (but I have Xstana Prime !) . After short time (~10 secundes) button Xstana prime is colored in red , why that ?
Please help me to give a shape to button home , I want to change it !
Best regards !

http://4.bp.blogspot.com/-hoQdNpf0lI...st-version.jpg
Last edited by iustinteo@yahoo.com; 19th August 2015 at 03:42 PM.
The Following User Says Thank You to iustinteo@yahoo.com For This Useful Post: [ View ]
 
 
19th August 2015, 04:10 PM |#632  
LastStandingDroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4,375
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by deadlynounou

I'll try to add it in few days

With latest xposed and cm based Rom with them manager working xstana still works fine.

If you don't get it to work after installed and "reboot" simply go to modules and uncheck recheck it and reboot.

This works for me on clean install of cm based Rom

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
23rd August 2015, 03:52 PM |#633  
mankind_18's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
More
please add lg g2 stock navbar (the old jelly bean and kit kat, not the lollipop), and please make it big like the original stock lg g2.. thanks
23rd August 2015, 04:56 PM |#634  
20degrees's Avatar
Senior Member
Mishawaka
Thanks Meter: 208
 
More
It crashes home for me on LG g4 T-Mobile variant when using YouTube.
30th August 2015, 01:47 AM |#635  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
After update xposed frame work from artcher97 v6 xstana doesn´t open, im in a Verizon s4 ROM OF1 - 5.0.1, strange thing because before in v5 was working fine now it wont open just letting you know im attaching error logs

FYI!
Attached Files
File Type: txt Xstanav6[1].txt - [Click for QR Code] (35.8 KB, 8 views)
Yesterday, 01:54 AM |#636  
evildogz's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I got prime, but know doesn't work.. Can't set prime navbar and status bar😱
Yesterday, 06:03 PM |#637  
LastStandingDroid's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4,375
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by evildogz

I got prime, but know doesn't work.. Can't set prime navbar and status bar😱

Untick and retick enabled in xposed module then reboot. There is a bug where it doesn't always gets activated correctly. Usually this solved my problem when it didn't want to activate anything.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to LastStandingDroid For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
navigation status bar button softkey icon systemui

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes