Open War for Open Android: Antitrust for Cyanogen?

Android and openness is something we talk about all the time, but the recent … more

What Do You Do with All of Your Old Photos?

Smartphone cameras have advanced so tremendously over the past few years that they have … more

Diving into the April 2015 Material Design Update

Before the release of Android 5.0 Lollipop, the Holo Design guidelines served as the … more

New Cyanogen Partnerships Bring Privacy Concerns

New Privacy concerns have emerged regarding Cyanogen’s latest announcements, … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Is there a mod make wifi sitll on when airplane is on?

1st September 2014, 03:46 AM |#1  
am2006's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 24
 
132 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Is there a mod make wifi sitll on when airplane is on?
 
 
1st September 2014, 06:06 AM |#2  
Cuzz1369's Avatar
Senior Member
Flag Kitchener
Thanks Meter: 2,612
 
3,041 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
More
You know you can just turn airplane mode on. Then toggle WiFi on.

Sent from my LG-D852
1st September 2014, 09:19 AM |#3  
am2006's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 24
 
132 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Yes you are right but it's waste of time to do that, because I use airplane mod alot of time.

LG G Pro 2 - Tapatalk Pro
1st September 2014, 09:22 AM |#4  
Shmi117's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 351
 
633 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Yeah it's called Tasker. Learn how to use it and make what you want.
1st September 2014, 10:19 AM |#5  
am2006's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 24
 
132 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Tasker is very hard to learn it for simple thing like that, i just hope any developer adapt this idea and make it xposed mod. 😄

LG G Pro 2 - Tapatalk Pro
1st September 2014, 12:30 PM |#6  
Dan-SRi's Avatar
Senior Member
Flag Dorset
Thanks Meter: 62
 
244 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by am2006

Is there a mod make wifi sitll on when airplane is on?

Try an app called MacroDroid, it will do what you want to.

Link
1st September 2014, 12:41 PM |#7  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 72
 
311 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
why not just disable mobile network?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes