Google Play Newsstand 3.3 Brings Material Design Makeover

In a clear break from the previous practice of delivering nearly weekly Google … more

App Review: Calculating Your Android Calculator Options

Sure, everyone has a default Calculator and its something that you dont think about … more

MultiROM Once Again Available for the Galaxy S4

Multiboot, or the ability to select betweenmultiple operating systems on a single device at … more

Build an Impractical But Awesome Lego Mindstorm Dock

The vast majority of what we cover here on the XDA-Developers News Portal relates to … more
Post Reply

Is there a mod make wifi sitll on when airplane is on?

1st September 2014, 03:46 AM   |  #1  
am2006's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
102 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Is there a mod make wifi sitll on when airplane is on?
1st September 2014, 06:06 AM   |  #2  
Cuzz1369's Avatar
Senior Member
Flag Kitchener
Thanks Meter: 1,463
 
2,469 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
More
You know you can just turn airplane mode on. Then toggle WiFi on.

Sent from my LG-D852
1st September 2014, 09:19 AM   |  #3  
am2006's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
102 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Yes you are right but it's waste of time to do that, because I use airplane mod alot of time.

LG G Pro 2 - Tapatalk Pro
1st September 2014, 09:22 AM   |  #4  
Shmi117's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 350
 
633 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
Yeah it's called Tasker. Learn how to use it and make what you want.
1st September 2014, 10:19 AM   |  #5  
am2006's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
102 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
Tasker is very hard to learn it for simple thing like that, i just hope any developer adapt this idea and make it xposed mod. 😄

LG G Pro 2 - Tapatalk Pro
1st September 2014, 12:30 PM   |  #6  
Dan-SRi's Avatar
Senior Member
Flag Dorset
Thanks Meter: 60
 
243 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by am2006

Is there a mod make wifi sitll on when airplane is on?

Try an app called MacroDroid, it will do what you want to.

Link
1st September 2014, 12:41 PM   |  #7  
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 69
 
300 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
why not just disable mobile network?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xposed Framework Modules by ThreadRank