FORUMS

XDA Picks: Best Apps of the Week (June 27 – July 4)

Apps are at the front and center of any smartphone experience, and with over a … more

HTC One M9 Developer Edition Android 5.1 OTA

The Developer Edition of the HTC One M9 is receiving an over-the-air update to Android 5.1. … more

Index Project For XDA Device Subforums

Another ambitious project from the collaborative efforts of Recognized Contributors and Forum … more

The Atlas of XDA

A few weeks ago, we asked you “How Does Your Location Affect Your Life As A Power User?”. In the days that … more

[MOD][XPOSED][2015/06/01 4.4]Xperia/AOSP NavBar Buttons

1,887 posts
Thanks Meter: 1,126
 
By itandy, Senior Member on 17th April 2014, 05:23 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th June 2015, 10:29 PM |#541  
munsabin's Avatar
Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by itandy

You can grab everything from the source code in GitHub

https://github.com/itandy/XperiaAOSPNavBarButtons

Hi @itandy. Grabbed everything. Worked well w/ KK. Updated to LP recently. When importing the files, here's what my nav bar looks like (photo attached), compared to what the preview shows. Looks like Back back, home, and recent button not coming through.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2015-06-08 21.11.02.png
Views:	188
Size:	142.6 KB
ID:	3354355  
 
 
9th June 2015, 04:29 AM |#542  
itandy's Avatar
OP Senior Member
Hong Kong
Thanks Meter: 1,126
 
More
Quote:
Originally Posted by munsabin

Hi @itandy. Grabbed everything. Worked well w/ KK. Updated to LP recently. When importing the files, here's what my nav bar looks like (photo attached), compared to what the preview shows. Looks like Back back, home, and recent button not coming through.

So you're using user define theme? Can you share the image files you're using?
10th June 2015, 02:31 AM |#543  
munsabin's Avatar
Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by itandy

So you're using user define theme? Can you share the image files you're using?

@itandy I don't have them anymore. I realized the only buttons I wanted to change for the user defined version was the search button, and if you don't have images w/ the specified names as you instruct in the app, then the default ones will take over, which I what I wanted.

But, just in case you want to try them, the images are exactly the ones that i got off your site for the L-theme back, home, and recent buttons, which were the ones that were squeezed together.
18th June 2015, 12:56 AM |#544  
salimtn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
Hi,module not working with cm12.1
I just disabled all modules
Activate this module and reboot
Tried to change themes but its always the same
I used to work with it with my stock tw so I think I know what to do
Here is my error.log
http://www.2shared.com/file/gPx0fBVW/error.html?

Edit : after trying hard I can change themes,but search button doesn't appear at all

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
Last edited by salimtn; 18th June 2015 at 01:02 AM.
18th June 2015, 03:22 AM |#545  
itandy's Avatar
OP Senior Member
Hong Kong
Thanks Meter: 1,126
 
More
Quote:
Originally Posted by salimtn

Hi,module not working with cm12.1
I just disabled all modules
Activate this module and reboot
Tried to change themes but its always the same
I used to work with it with my stock tw so I think I know what to do
Here is my error.log
http://www.2shared.com/file/gPx0fBVW/error.html?

Edit : after trying hard I can change themes,but search button doesn't appear at all

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

Yes, this module is known to have compatibility issue with CM ROM because CM has greatly changed the navbar with it's own customization.
The Following User Says Thank You to itandy For This Useful Post: [ View ]
18th June 2015, 05:08 AM |#546  
salimtn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 45
 
More
Quote:
Originally Posted by itandy

Yes, this module is known to have compatibility issue with CM ROM because CM has greatly changed the navbar with it's own customization.

Thanks for the information
I hope will be a fix soon

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes