FORUMS

Top Forum Discussions

[MOD][XPOSED][2015/07/27 4.5]Xperia/AOSP NavBar Buttons

1,917 posts
Thanks Meter: 1,141
 
By itandy, Senior Member on 17th April 2014, 05:23 AM
Thread Deleted Subscribe to Thread Email Thread
9th August 2015, 04:51 AM
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Red face
Quote:
Originally Posted by itandy

Please send me Xposed log as well as logcat after reboot. Screenshots help too.

So this problem only happen after a reboot? Do you have any other Xposed modules enabled? Please try to isolate the problem by disabling all other modules first.

ok bro I will recreate the problem and report later, cant take screenshot coz after the restart SystemUI wont start I think, no security code just blank screen flashing black and white again and again, and this things will stop after I connect charging dock coz this thing stop at landscape mode, only the power button options ie reboot shutdown is working at that time so I did reboot into safemode and turn of ur module and things started working again but I missed the buttons, So I had to complain,
My criteria is:
Stock z3 rom v.28
More than 10 xposed modules installed but I think there is no conflict coz I turned off the navigation things on GravityBox
And I used custom Images made myself so that I can replace search button with power button, I will try again with inbuild theme and report if the same problem is happening or not, I think it with image cache stuff the one u talk about in custom theme
 
 
9th August 2015, 01:57 PM
itandy's Avatar
OP Senior Member
Hong Kong
Thanks Meter: 1,141
 
More
Quote:
Originally Posted by Black Plague

ok bro I will recreate the problem and report later, cant take screenshot coz after the restart SystemUI wont start I think, no security code just blank screen flashing black and white again and again, and this things will stop after I connect charging dock coz this thing stop at landscape mode, only the power button options ie reboot shutdown is working at that time so I did reboot into safemode and turn of ur module and things started working again but I missed the buttons, So I had to complain,
My criteria is:
Stock z3 rom v.28
More than 10 xposed modules installed but I think there is no conflict coz I turned off the navigation things on GravityBox
And I used custom Images made myself so that I can replace search button with power button, I will try again with inbuild theme and report if the same problem is happening or not, I think it with image cache stuff the one u talk about in custom theme

Turning off navigation bar option in GravityBox is not enough. GB has such a design that some of it's feature cannot be completely disabled unless the entire module is disabled in Xposed.
9th August 2015, 02:39 PM
salimtn's Avatar
Senior Member
Flag kairouan
Thanks Meter: 60
 
More
I really miss this module...
Used to use it in kitkat

sent from my g7102 CM12.1 5.1.1 r8 using tapatalk
29th August 2015, 11:28 AM
fabio000's Avatar
Senior Member
Flag Mauá
Thanks Meter: 49
 
More
Any way to make it compatible in ROMs with modified navbars?

This is the only thing keeping me on stock/aosp ROMs and this modules is a must have if you use a DPI much lower than stock and need to adjust the margins

also, anyone know another method to change the margins? In case anyome wants, I made a fix to it for Nexus 5
Last edited by fabio000; 30th August 2015 at 10:40 AM.
Today, 04:40 AM
itandy's Avatar
OP Senior Member
Hong Kong
Thanks Meter: 1,141
 
More
Just curious, anyone still having incorrect navbar button size issue on Android 5.1? I finally got hold of a 5.1.1 device but am unable to reproduce the issue.
The Following User Says Thank You to itandy For This Useful Post: [ View ]
Today, 04:54 AM
salimtn's Avatar
Senior Member
Flag kairouan
Thanks Meter: 60
 
More
Thank you
So we will see this app soon in cm12.1 5.1.1 ?
Even if no thank you ...

sent from my g7102 CM12.1 5.1.1 r8 using tapatalk
Today, 04:56 AM
itandy's Avatar
OP Senior Member
Hong Kong
Thanks Meter: 1,141
 
More
Quote:
Originally Posted by salimtn

Thank you
So we will see this app soon in cm12.1 5.1.1 ?
Even if no thank you ...

sent from my g7102 CM12.1 5.1.1 r8 using tapatalk

Sorry no plan to support CM since it's too much different from AOSP code.
Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Thread Tools