Post Reply

[APP] [Xposed] Cyclic Lock - Cycle your passcodes!

30th March 2014, 01:34 AM   |  #1  
elesbb's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 4,388
 
6,829 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Have you ever noticed how easy it is to figure out someone's password or pattern when they enter it just by watching their finger/thumb placement?

Well, I can! So I thought if i can figure that out so can others. So instead of changing your pattern, password, or pin every time you unlock, you simply set up three with this module.

Then, each time you unlock your phone, the app will switch to your next pattern, pin or password. Simple!

After your first unlock, you will need to grant my app root access for it to work properly.

Thanks for checking this out! Hit thanks and donate to show your support!

Please report any issues with details entailing the issue specifically!


***IF THIS IS NOT WORKING FOR YOU, YOU MUST PROVIDE ME WITH AN XPOSED LOG. IF ANYTHING FORCE CLOSES, YOU MUST PROVIDE ME WITH A LOGCAT. GOOGLE CAN HELP YOU GET THOSE***
I can not help you if you do not help me. I am only saying this once. READ THE OP!
Attached Files
File Type: apk Cyclic Lock v1.0.apk - [Click for QR Code] (271.5 KB, 3888 views)
Last edited by elesbb; 5th April 2014 at 07:11 PM.
The Following 60 Users Say Thank You to elesbb For This Useful Post: [ View ]
30th March 2014, 03:43 AM   |  #2  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
14 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Working fine on my tab without giving any impact on my lockdown app. Great job .

Sent from my GT-P3100 using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by ae4evr; 30th March 2014 at 03:51 AM.
30th March 2014, 03:58 AM   |  #3  
Maybelle's Avatar
Senior Member
Flag Longs, SC
Thanks Meter: 1,046
 
862 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Working great on my device. I do notice some lag with Knock-on (LG G2) while using it but a small price to pay. Ty for this mod!
Sent from my LG-VS980 using Xparent Green Tapatalk 2
30th March 2014, 05:04 AM   |  #4  
mario1634's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
102 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Can't get it to work

Sent from my LG-MS870 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to mario1634 For This Useful Post: [ View ]
30th March 2014, 05:56 AM   |  #5  
killoid's Avatar
Senior Member
Flag 23.7000 N, 90.3750 E
Thanks Meter: 262
 
948 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
@elesbb can we get gingerbread support plz?
30th March 2014, 01:52 PM   |  #6  
elesbb's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 4,388
 
6,829 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mario1634

Can't get it to work

Sent from my LG-MS870 using Tapatalk




you need to be more specific or I can't help.


Quote:
Originally Posted by killoid

@elesbb can we get gingerbread support plz?

Boy that's old! :P I'll do my best! I don't have any actual devices running gingerbread so I will have to use the emulator. But I'll try!

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to elesbb For This Useful Post: [ View ]
30th March 2014, 06:50 PM   |  #7  
Senior Member
Flag Cologne
Thanks Meter: 214
 
190 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Can you make a feature that allows you to use all of the three patterns?
31st March 2014, 02:35 AM   |  #8  
elesbb's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 4,388
 
6,829 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by GalaxyInABox

Can you make a feature that allows you to use all of the three patterns?

If I'm understanding you correctly, you wish to be able to unlock your device when one of the three patterns are entered? That's possible but I really don't understand. That greatly reduces the level of security you have as you now have 3 possible passwords it could be at any time versus just one.

Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
31st March 2014, 04:18 AM   |  #9  
kalel29's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 463
 
908 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I used this yesterday ,its a great idea,but how do i know when to enter a new pattern,pass or pin? cause some times it confuses me,maybe you can put a GUI to the module,and some steps,like 1.-draw the first pattern of the cycle,now put your pin ...... you know what i mean,cause yesterday i was trying to enter my passcode and instead of that it was the pin,and yes ,complete keyboard appeared,so i was thinking,well now its the turn to the passcode,and nope,it was the pin code,so i had a bad time trying to unlock the phone,the only way i managed to unlock it was going to the device administrator on google.

well thats my opinion,i will keep on track this one,cause its very interesting.

thanks.
31st March 2014, 04:38 AM   |  #10  
elesbb's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 4,388
 
6,829 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kalel29

I used this yesterday ,its a great idea,but how do i know when to enter a new pattern,pass or pin? cause some times it confuses me,maybe you can put a GUI to the module,and some steps,like 1.-draw the first pattern of the cycle,now put your pin ...... you know what i mean,cause yesterday i was trying to enter my passcode and instead of that it was the pin,and yes ,complete keyboard appeared,so i was thinking,well now its the turn to the passcode,and nope,it was the pin code,so i had a bad time trying to unlock the phone,the only way i managed to unlock it was going to the device administrator on google.

well thats my opinion,i will keep on track this one,cause its very interesting.

thanks.

Thats not how it works.

You cycle between 3 patterns. OR
You cycle between 3 PINs, OR
You cycle between 3 passwords.

You DO NOT cycle between each of the three types. The reason you are prompted for a pin after setting up your pattern is so if you forget your pattern you can use a fallback pin. That is a normal android feature.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xposed Framework Modules by ThreadRank