Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Problem with Xposed Installer 2.6.1

25th May 2014, 09:54 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Having problem with latest version of Xposed Installer 2.6.1.

Blue colors got Grey on the latest version.

Screen from version 2.5.1...

See the text "My Robi" is blue on version 2.5.1...

See the link text colors on version 2.5.1...

Now Screen from new latest update 2.6.1...

Blue replaced with Grey!!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-26-02-22-59.jpg
Views:	175
Size:	51.7 KB
ID:	2762991   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-26-02-23-15.png
Views:	144
Size:	96.8 KB
ID:	2762992   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-26-02-27-58.jpg
Views:	116
Size:	53.7 KB
ID:	2762993   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-05-26-02-28-24.png
Views:	114
Size:	77.7 KB
ID:	2762994  
 
 
26th May 2014, 02:59 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
My problem with version 2.6.1,can't activate/deactivate installed module
26th May 2014, 03:07 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs down
problem everywhere with latest 2.6.1 Xposed !!!!
29th May 2014, 01:49 PM |#4  
rovo89's Avatar
Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 30,714
 
Donate to Me
More
Try disabling all modules and reboot. Try also if it goes away if you uninstall the framework. I can't imagine that this is caused by Xposed itself...
30th May 2014, 06:09 PM |#5  
Member
Flag Lahore
Thanks Meter: 3
 
More
Question push
My push notifications are not working properly, i get pushed notification after 30mins to 2 hours, is this is a xposed bug?
I m facing this problem from 15 to 20 days
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes