Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Issue using XPosed in LG G3

OP bartito

6th July 2014, 10:12 PM   |  #1  
bartito's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,207
 
2,534 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
Donate to Me
Hi,
Using XPOSED v. 2.7-exp1 in my LG G3 and I hve issues when I try to edit a contact.

Code:
E/AndroidRuntime(  685): Process: com.android.contacts, PID: 685
E/AndroidRuntime(  685): java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: length=12; index=-1
E/AndroidRuntime(  685): 	at java.util.ArrayList.get(ArrayList.java:310)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.editor.EventFieldEditorView.initialize(EventFieldEditorView.java:726)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.editor.EventFieldEditorView.setValues(EventFieldEditorView.java:265)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.editor.KindSectionView.createEditorView(KindSectionView.java:328)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.editor.KindSectionView.rebuildFromState(KindSectionView.java:251)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.editor.KindSectionView.setState(KindSectionView.java:200)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.editor.RawContactEditorView.setState(RawContactEditorView.java:430)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.editor.ContactEditorFragment.bindEditors(ContactEditorFragment.java:1296)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.editor.ContactEditorFragment.bindEditorsForExistingContact(ContactEditorFragment.java:814)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.editor.ContactEditorFragment.setData(ContactEditorFragment.java:772)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.editor.ContactEditorFragment$17.onLoadFinished(ContactEditorFragment.java:3731)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.editor.ContactEditorFragment$17.onLoadFinished(ContactEditorFragment.java:3701)
E/AndroidRuntime(  685): 	at android.app.LoaderManagerImpl$LoaderInfo.callOnLoadFinished(LoaderManager.java:483)
E/AndroidRuntime(  685): 	at android.app.LoaderManagerImpl$LoaderInfo.onLoadComplete(LoaderManager.java:451)
E/AndroidRuntime(  685): 	at android.content.Loader.deliverResult(Loader.java:144)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.ContactLoader.deliverResult(ContactLoader.java:1328)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.contacts.ContactLoader.deliverResult(ContactLoader.java:83)
E/AndroidRuntime(  685): 	at android.content.AsyncTaskLoader.dispatchOnLoadComplete(AsyncTaskLoader.java:265)
E/AndroidRuntime(  685): 	at android.content.AsyncTaskLoader$LoadTask.onPostExecute(AsyncTaskLoader.java:92)
E/AndroidRuntime(  685): 	at android.os.AsyncTask.finish(AsyncTask.java:632)
E/AndroidRuntime(  685): 	at android.os.AsyncTask.access$600(AsyncTask.java:177)
E/AndroidRuntime(  685): 	at android.os.AsyncTask$InternalHandler.handleMessage(AsyncTask.java:645)
E/AndroidRuntime(  685): 	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:102)
E/AndroidRuntime(  685): 	at android.os.Looper.loop(Looper.java:136)
E/AndroidRuntime(  685): 	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5118)
E/AndroidRuntime(  685): 	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
E/AndroidRuntime(  685): 	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:794)
E/AndroidRuntime(  685): 	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:610)
E/AndroidRuntime(  685): 	at de.robv.android.xposed.XposedBridge.main(XposedBridge.java:132)
E/AndroidRuntime(  685): 	at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
W/ActivityManager( 1201):   Force finishing activity com.android.contacts/.activities.ContactEditorActivity
6th July 2014, 10:53 PM   |  #2  
bartito's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,207
 
2,534 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
Donate to Me
Tried to reboot with all modules deactivated and the issue persist.
7th July 2014, 07:24 AM   |  #3  
GermainZ's Avatar
Forum Moderator / Recognized Developer / XDA Portal Team
Thanks Meter: 7,333
 
5,910 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
That error doesn't seem to be related to Xposed. Does it still happen after uninstalling Xposed and rebooting?
7th July 2014, 07:40 AM   |  #4  
bartito's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,207
 
2,534 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by GermainZ

That error doesn't seem to be related to Xposed. Does it still happen after uninstalling Xposed and rebooting?

The issue has don't ocurrered while i'm configuring my phone, before activate the xposed.
No apps installed after enable the great piece of software and xposed is related in the exception stack
7th July 2014, 09:05 AM   |  #5  
GermainZ's Avatar
Forum Moderator / Recognized Developer / XDA Portal Team
Thanks Meter: 7,333
 
5,910 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Quote:
Originally Posted by bartito

The issue has don't ocurrered while i'm configuring my phone, before activate the xposed.
No apps installed after enable the great piece of software and xposed is related in the exception stack

No, that last line doesn't indicate the issue is related to Xposed. It only means Xposed is installed. Actually, you'll see it in any stack trace.

So, again, please remove Xposed and test again.
7th July 2014, 09:12 AM   |  #6  
bartito's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,207
 
2,534 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by GermainZ

No, that last line doesn't indicate the issue is related to Xposed. It only means Xposed is installed. Actually, you'll see it in any stack trace.

So, again, please remove Xposed and test again.

Ok,
Uninstalled XPosed.
Rebooted the device
Enter contacts
Edit a contact.
NO ERRORS

Reinstalled XPosed
Disabled modules (I only use a module)
Rebooted the device
Enter contacts
Edit a contact
FC IS HERE

Open XPosed
Enabled the module (https://play.google.com/store/apps/d...i.g3_tweaksbox)
Rebooted the device
Enter contacts
Edit a contact
FC IS HERE

Note that the issue occurs only when I edit a contact. Not when I create a new contact.
Last edited by bartito; 7th July 2014 at 09:29 AM.
7th July 2014, 11:31 AM   |  #7  
Senior Member
Flag Second circle of Hell
Thanks Meter: 17
 
110 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
More
Can edit contacts fine on my G3, with many modules enabled (including G3 Tweakbox), so i suspect its a conflict with something else you have installed.

Note: I'm using Xposed Version "2.7 experimental1" which include app_process 58 and XposedBridge.jar 54.

Quote:
Originally Posted by bartito

Ok,
Uninstalled XPosed.
Rebooted the device
Enter contacts
Edit a contact.
NO ERRORS

Reinstalled XPosed
Disabled modules (I only use a module)
Rebooted the device
Enter contacts
Edit a contact
FC IS HERE

Open XPosed
Enabled the module (https://play.google.com/store/apps/d...i.g3_tweaksbox)
Rebooted the device
Enter contacts
Edit a contact
FC IS HERE

Note that the issue occurs only when I edit a contact. Not when I create a new contact.

7th July 2014, 08:49 PM   |  #8  
rovo89's Avatar
Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 15,323
 
2,386 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
That sounds strange... you're sure you editing exactly the same contact and everything? As mentioned by GermainZ, there's no indication in the log that this would be related to Xposed.
7th July 2014, 09:01 PM   |  #9  
bartito's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 1,207
 
2,534 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by rovo89

That sounds strange... you're sure you editing exactly the same contact and everything? As mentioned by GermainZ, there's no indication in the log that this would be related to Xposed.

Hi
The issue occurs when editing all the contacts, not for new contacts.
Really isn't a problem. I can edit my contacts using desktop interface.
Note: just updated the rom a few minutes ago. Xposed says app_process isnt installed and xposed_bridge version is 54, but issue persists.
Thanks
7th July 2014, 09:05 PM   |  #10  
rovo89's Avatar
Senior Recognized Developer
Thanks Meter: 15,323
 
2,386 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by bartito

Note: just updated the rom a few minutes ago. Xposed says app_process isnt installed and xposed_bridge version is 54, but issue persists.

If (the patched) app_process really isn't installed, then it would mean that Xposed definitely can't be the culprit, because it wouldn't be active... Is Xposed still mentioned at the bottom of the stack trace?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes