xposed modules not working

391 posts
Thanks Meter: 52
By manuel1992, Senior Member on 10th May 2014, 02:49 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
6th August 2015, 11:45 AM |#31  
Junior Member
Thanks Meter: 1
same problem for me
[QUOTE=hamzahrmalik;52551654]You should put this on the framework thread. And send a log on that thread. And thanks for trying my mod, sorry to hear it doesn't work. In the framework menu in the installer, does it say it's installed?[/QUOTE

after i install boot logo still remain of moto .........
and which one support moto g 2014
The Following User Says Thank You to najm555 For This Useful Post: [ View ]
25th October 2015, 05:34 AM |#32  
Junior Member
Flag Jaipur
Thanks Meter: 0
You must haven't checked the checkboxes under the modules button in xposed framework

---------- Post added at 04:34 AM ---------- Previous post was at 04:22 AM ----------

Can anyone please send me a link to framework thread
Yesterday, 04:33 PM |#33  
Akira1728's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
Hi to all...Um...I recently downloaded and installed Xposed Framework by flashing a recovery zip and decided to download some modules for example "Obb to SD" and "Notification Count (Continued)" After downloading the modules and checking both of them, Unfortunately, both of them do not work...I would appreciate it if someone could help me out...

I am using a rooted HTC Butterfly (X920d)

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------

I'm sorry, I forgot to mention that, Yes...I did reboot after checking the modules. But, like I mentioned before, they did not work...
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes