FORUMS

Xperia 10 plus android 10 update question

161 posts
Thanks Meter: 14
 
By mathiosn, Senior Member on 23rd May 2020, 09:05 AM
Post Reply Email Thread
Hi to all,I received the android 10 update yesterday and so far i've had no problems. exept for when I restart the phone or turn it off and on. the screen shows a triangle with tools in the middle for about 5 seconds and then normally starts up without any problems. I was wondering if any others out there that got the 10 upadate on their xperia 10 plus have had this or noticed this on their phone? or is it just mine? thanks in advance for your answers. other than that the phone works ok after the update.
23rd May 2020, 09:28 AM |#2  
XOBOT.V2's Avatar
Junior Member
Melbourne
Thanks Meter: 7
 
More
Did you apply the OTA update or did you flash the firmware with flashtool?
23rd May 2020, 09:55 AM |#3  
mathiosn's Avatar
OP Senior Member
Flag greece
Thanks Meter: 14
 
More
The OTA update
29th May 2020, 01:42 AM |#4  
Akizora980's Avatar
Junior Member
Aomori Prefecture
Thanks Meter: 0
 
More
This screen should only appear once (OTA and flashtool)
But when I try to mix flash,It will display every time it starts
If it happens many times, should be a software problem
29th May 2020, 08:33 AM |#5  
mathiosn's Avatar
OP Senior Member
Flag greece
Thanks Meter: 14
 
More
I solved it. I did a reinstall of the firmware via xperia companion.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes