FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][osprey] Official LineageOS 14.1

827 posts
Thanks Meter: 6,017
 
By Alberto97, Recognized Developer on 21st September 2016, 08:00 PM
Post Reply Email Thread
21st September 2016, 09:35 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by Alberto97

I didn't test A2DP recently but I think it's still broken.

Ok thanx.
 
 
21st September 2016, 09:49 PM |#12  
robot_head's Avatar
Senior Member
Flag las vegas
Thanks Meter: 540
 
More
Substratum working nicely on this ROM.
Very stable rom. No force closes, this was worth the wait

Edit.... with substratum installed when you long press the power button to bring up the power menu / reboot. menu the phone instantly reboots

Sent from my MotoG3 using Tapatalk
21st September 2016, 10:07 PM |#13  
Senior Member
Flag Santo Domingo
Thanks Meter: 19
 
More
Thanks for CM!

Sent from my MotoG3 using XDA-Developers mobile app
21st September 2016, 10:28 PM |#14  
facoco's Avatar
Member
Thanks Meter: 15
 
More
Thanks Alberto
21st September 2016, 11:07 PM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
Downloads seems to be having problems for me
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20160921-231217.png
Views:	2318
Size:	53.1 KB
ID:	3882437  
The Following User Says Thank You to Śūnyatā For This Useful Post: [ View ] Gift Śūnyatā Ad-Free
21st September 2016, 11:40 PM |#16  
Junior Member
Flag Louveira
Thanks Meter: 0
 
More
Host down...
21st September 2016, 11:49 PM |#17  
Casper1982's Avatar
Senior Member
Flag La Pampa
Thanks Meter: 112
 
More
It is down
someone would have another link? Please
22nd September 2016, 12:15 AM |#18  
Senior Member
Thanks Meter: 63
 
More
A big thanks Alberto!
Anyone upload this rom to other mirror? AFH is offline! 😑
22nd September 2016, 12:33 AM |#19  
robot_head's Avatar
Senior Member
Flag las vegas
Thanks Meter: 540
 
More
When afh is down, this will be up.
CM14 mirror: https://drive.google.com/file/d/0B_c...w?usp=drivesdk

Sent from my MotoG3 using Tapatalk
The Following 15 Users Say Thank You to robot_head For This Useful Post: [ View ] Gift robot_head Ad-Free
22nd September 2016, 12:54 AM |#20  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
After rooting on xt1550, sim card is not detected. What could possibly go wrong here ?
22nd September 2016, 01:25 AM |#21  
Yousvel's Avatar
Senior Member
Flag Cap-Haitian
Thanks Meter: 2,438
 
More
Quote:
Originally Posted by Ps2811

After rooting on xt1550, sim card is not detected. What could possibly go wrong here ?

Use the built-in root instead. Enable it under developer options. To enable developer options, go to about and tap 7 times on the build number. I hope that will help you.
The Following 3 Users Say Thank You to Yousvel For This Useful Post: [ View ] Gift Yousvel Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes