FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][osprey] Official LineageOS 14.1

801 posts
Thanks Meter: 5,534
 
By Alberto97, Recognized Developer on 21st September 2016, 08:00 PM
Post Reply Email Thread
22nd September 2016, 01:25 AM |#21  
Yousvel's Avatar
Senior Member
Flag Cap-Haitian
Thanks Meter: 2,287
 
More
Quote:
Originally Posted by Ps2811

After rooting on xt1550, sim card is not detected. What could possibly go wrong here ?

Use the built-in root instead. Enable it under developer options. To enable developer options, go to about and tap 7 times on the build number. I hope that will help you.
The Following 3 Users Say Thank You to Yousvel For This Useful Post: [ View ] Gift Yousvel Ad-Free
 
 
22nd September 2016, 03:23 AM |#22  
Senior Member
Flag Lost Angeles
Thanks Meter: 416
 
More
nvm
22nd September 2016, 03:35 AM |#23  
robot_head's Avatar
Senior Member
Flag las vegas
Thanks Meter: 481
 
More
347 Mb

Sent from my MotoG3 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to robot_head For This Useful Post: [ View ] Gift robot_head Ad-Free
22nd September 2016, 04:10 AM |#24  
Junior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 2
 
More
Working Fine. Dont flash stock gapps. Use micro/mini/pico gapps.
22nd September 2016, 04:11 AM |#25  
dazeone's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 187
 
More
Quote:
Originally Posted by Pranay 7

Working Fine. Dont flash stock gapps. Use micro gapps.

Would mini be OK?

Sent from my MotoG3 using Tapatalk
22nd September 2016, 04:14 AM |#26  
Junior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 2
 
More
Yes
The Following User Says Thank You to Pranay 7 For This Useful Post: [ View ] Gift Pranay 7 Ad-Free
22nd September 2016, 05:39 AM |#27  
Junior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Ps2811

After rooting on xt1550, sim card is not detected. What could possibly go wrong here ?

Did you install SuperSu . I have faced the issue after flashing SuperSu 2.78. Again fllashed the ROM without rooting.
22nd September 2016, 05:48 AM |#28  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Pranay 7

Did you install SuperSu . I have faced the issue after flashing SuperSu 2.78. Again fllashed the ROM without rooting.

Yes i flashed super su and it also got the root access but sim card couldn't be detected.
So as one of the members said above, i could enable root access from developer options. It's working fine now. The ROM is very stable as of now and working great. Thanks to the developers !!!
22nd September 2016, 06:12 AM |#29  
andyaguilar94's Avatar
Senior Member
Flag Machala
Thanks Meter: 732
 
Donate to Me
More
Can I use Aroma Gapps?
22nd September 2016, 06:15 AM |#30  
Junior Member
Thanks Meter: 12
 
More
Just so people know these are the bugs im facing
-After installing substratum and applying a theme, you cant access power menu, it directly reboot the device.
-After doing the same as above you cant open substratum app cause again, it soft reboot the device.
-(Im not sure about this, doing the same as above, the signal icon in status bar shows no signal even tho it has, and when i deleted the substratum themed apk, it went back to normal.

To clarify, im not complaining, i know its an early stage for the ROM so its normal to have thisbC:
22nd September 2016, 06:21 AM |#31  
Senior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 76
 
More
Are cm specific features present in rom?

Sent from my MotoG3 using XDA-Developers mobile app
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes