FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP] [4.0+] Kernel Adiutor

2,755 posts
Thanks Meter: 10,251
 
By Grarak, Recognized Developer on 27th December 2014, 10:26 PM
Post Reply Email Thread
5th January 2015, 01:22 PM |#41  
banciii's Avatar
Senior Member
Flag Budapest
Thanks Meter: 367
 
More
Quote:
Originally Posted by Grarak

Depends what sort of voltage control your kernel has. Faux voltage is not supported currently.

Sent from my D816w using XDA Free mobile app

Thanks! How can I check if I have faux or not? Is it possible? :-$
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1420464142781.jpg
Views:	1266
Size:	47.8 KB
ID:	3099362  
 
 
5th January 2015, 01:27 PM |#42  
Grarak's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Vienna
Thanks Meter: 10,251
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by banciii

Thanks! How can I check if I have faux or not? Is it possible? :-$

If this path exists
/sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/UV_mV_table
then your kernel has the standard cpu voltage settings

if this path exists
/sys/devices/system/cpu/cpufreq/vdd_table/vdd_levels
then your kernel has faux voltage

if none of both exist then your kernel does not support voltage settings
The Following 3 Users Say Thank You to Grarak For This Useful Post: [ View ]
5th January 2015, 05:56 PM |#43  
JoeFCaputo113's Avatar
Senior Member
Flag New York
Thanks Meter: 2,865
 
Donate to Me
More
Bro, I must say... You are killen it with this app!! Very, very nice work brotha. I love this app for controlling my kernel!
5th January 2015, 06:26 PM |#44  
banciii's Avatar
Senior Member
Flag Budapest
Thanks Meter: 367
 
More
Quote:
Originally Posted by Grarak

If this path exists
/sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/UV_mV_table
then your kernel has the standard cpu voltage settings

if this path exists
/sys/devices/system/cpu/cpufreq/vdd_table/vdd_levels
then your kernel has faux voltage

if none of both exist then your kernel does not support voltage settings

Thanks, so I have faux. Then I guess I have to choose other kernel tuner which support it, wap. But thanks for the fast and correct reply. Very nice app and can't wait that time when faux will be supported and I can change back again. Cheers
5th January 2015, 10:23 PM |#45  
fabio000's Avatar
Senior Member
Flag Mauá
Thanks Meter: 100
 
More
Great app
I have a feature request, profiles/battery saver mode
when the battery is below a pre-determined percentage, automatically the max clock speed (and if possible, other configurations) be set to a user-determined number below than the normal
5th January 2015, 11:01 PM |#46  
Thomas_BA's Avatar
Senior Member
Flag Buenos Aires
Thanks Meter: 250
 
More
Nice Tool.
I had formerly a Moto X with faux kernel, but now on Xperia Z1 with Stock kernel. Any recommended settings if it works with Stock Kernel.
6th January 2015, 12:39 AM |#47  
Xanadu73's Avatar
Junior Member
Flag Hour west of Philly
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by ras_fyah

Please add screen off max frequency setting

This was apparently added in version 0.5.6, but, I'll be damned if I can find it. Do you know where it is?


M.
6th January 2015, 12:55 AM |#48  
Grarak's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Vienna
Thanks Meter: 10,251
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Xanadu73

This was apparently added in version 0.5.6, but, I'll be damned if I can find it. Do you know where it is?


M.

It's in CPU section
but only if your kernel supports it
The Following 2 Users Say Thank You to Grarak For This Useful Post: [ View ]
6th January 2015, 01:01 AM |#49  
Xanadu73's Avatar
Junior Member
Flag Hour west of Philly
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Grarak

but only if your kernel supports it

That explains that. Thanks, man!


M.
6th January 2015, 01:52 AM |#50  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
im try to get dt2w feature
but i cant find it
im using galaxy s4
or is it because my kernel doesnt support or what?
anyone have same device with me but can get this feature?
if yes, what should i do?

thanks
6th January 2015, 03:08 PM |#51  
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 1,602
 
More
If you can add max cpu temperature would be great
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes