FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP][1.6+] NV Calculator - for adding 2G/3G/4G bands to your phone

4,255 posts
Thanks Meter: 1,917
 
By vndnguyen, Senior Member on 23rd October 2014, 04:07 PM
Post Reply Email Thread
17th April 2015, 10:43 AM |#21  
thereassaad's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bierut
Thanks Meter: 9,760
 
More
@vndnguyen my friend this app not showing on my country please fixed

Don't Pray For An Easy Life, Pray For The Strength To Endure A Difficult One.
 
 
17th April 2015, 01:02 PM |#22  
vndnguyen's Avatar
OP Senior Member
Vinnitsa
Thanks Meter: 1,917
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thereassaad

@vndnguyen my friend this app not showing on my country please fixed

Don't Pray For An Easy Life, Pray For The Strength To Endure A Difficult One.

Hi, I have check and all of my apps are distributed in all countries, including your country (Lebanon).
Please check it again.

If you still cannot see it, you can request the apk here: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2392504

Thanks.
17th April 2015, 01:17 PM |#23  
thereassaad's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bierut
Thanks Meter: 9,760
 
More
Thanks my friend but see ss


Don't Pray For An Easy Life, Pray For The Strength To Endure A Difficult One.
17th April 2015, 02:55 PM |#24  
vndnguyen's Avatar
OP Senior Member
Vinnitsa
Thanks Meter: 1,917
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thereassaad

Thanks my friend but see ss

Don't Pray For An Easy Life, Pray For The Strength To Endure A Difficult One.

Sorry I don't know why, but I have selected all countries.
Here is the screenshot:

17th April 2015, 03:00 PM |#25  
thereassaad's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bierut
Thanks Meter: 9,760
 
More
Quote:
Originally Posted by vndnguyen

Sorry I don't know why, but I have selected all countries.
Here is the screenshot:


Hmmmm maybe bug from Google Play

Don't Pray For An Easy Life, Pray For The Strength To Endure A Difficult One.
17th April 2015, 03:11 PM |#26  
vndnguyen's Avatar
OP Senior Member
Vinnitsa
Thanks Meter: 1,917
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thereassaad

Hmmmm maybe bug from Google Play

Don't Pray For An Easy Life, Pray For The Strength To Endure A Difficult One.

Could you check to see if my other apps are available in your country or not?

E.g. this one: https://play.google.com/store/apps/d...dvcallsettings
Or this one: https://play.google.com/store/apps/d...cutmaster.lite

Tks.
17th April 2015, 03:16 PM |#27  
thereassaad's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bierut
Thanks Meter: 9,760
 
More
Both working my friend ss::


Don't Pray For An Easy Life, Pray For The Strength To Endure A Difficult One.
The Following User Says Thank You to thereassaad For This Useful Post: [ View ] Gift thereassaad Ad-Free
17th April 2015, 04:25 PM |#28  
vndnguyen's Avatar
OP Senior Member
Vinnitsa
Thanks Meter: 1,917
 
Donate to Me
More
Thanks
The Following User Says Thank You to vndnguyen For This Useful Post: [ View ] Gift vndnguyen Ad-Free
17th April 2015, 08:12 PM |#29  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Question
Quote:
Originally Posted by vndnguyen

@tatozan
Hi, in this app you can also find frequency bands
Regards.

Thanks mate, i was using your app but i was confused with who was the creator....now i know XD. A short question maybe you know. I have ZTE Grand S2 s291 with Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB (RF360), i'm using your app to open LTE bands 4 and 28. I saw the NV item values have changed correctly, but i can't connect to these network....any idea? I'm using CM11 ROM. Thanks!
The Following User Says Thank You to tatozan For This Useful Post: [ View ] Gift tatozan Ad-Free
18th April 2015, 05:08 AM |#30  
vndnguyen's Avatar
OP Senior Member
Vinnitsa
Thanks Meter: 1,917
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tatozan

Thanks mate, i was using your app but i was confused with who was the creator....now i know XD. A short question maybe you know. I have ZTE Grand S2 s291 with Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB (RF360), i'm using your app to open LTE bands 4 and 28. I saw the NV item values have changed correctly, but i can't connect to these network....any idea? I'm using CM11 ROM. Thanks!

Sorry, I only know the calculation of these values.
The procedure for adding bands is different from device to device, you should consult in the specific topics.
Regards.
9th June 2015, 10:10 PM |#31  
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by vndnguyen

Sorry, I only know the calculation of these values.
The procedure for adding bands is different from device to device, you should consult in the specific topics.
Regards.

Hello

can you tell me , how are LTE values connected with 3G values?

what i want to say , we're getting 4 values when we choose 2g/3g bands , right? and i think somehow lte values should also added with them, i just don't know how

What i mean is that, when i unlocked lte bands on sony device with only changing LTE bands nv value (6XXX) , i've lost 3G (h/h+,ect) ... so that's why i think that it's also is connected somehow to at least 1877 value
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes