FORUMS

[OFFICIAL XDA][BETA]XDA Feed: The best XDA content made easy

3,306 posts
Thanks Meter: 11,514
 
By blk_jack, XDA Labs & Feed Dev/RD on 7th April 2017, 02:01 PM
Post Reply Email Thread
7th March 2020, 05:07 PM |#261  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can't get anything in XDA Feed
Hey guys, i can't login and view any content there
'Connect Timed Out'
But internet connected and working on XDA app, please help!
7th March 2020, 10:41 PM |#262  
yochananmarqos's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 2,489
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TrashSmasher

Hey guys, i can't login and view any content there
'Connect Timed Out'
But internet connected and working on XDA app, please help!

Try reading two posts before yours.

Sent from my OnePlus 7 Pro using XDA Labs
13th March 2020, 11:44 PM |#263  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
14th March 2020, 08:45 AM |#264  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by yochananmarqos

Try reading two posts before yours.


Sent from my ZTE Nubia Z18 using XDA Labs
20th March 2020, 07:40 PM |#265  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I Have A P9 Lite VNS-L23 I Rooted With Magisk, I Use Kingroot It Give A Temporal Root AND With It I Install Magisk Manager AND Install Magisk Directly Atfer It Restars My Mobile Says That I have the encrypted data AND Need To Put The Pin I put the pin and it told me that I have the corrupt data and to format it I did it and I reinstalled Magisk it asked me to install additional packages I did it and as soon as I finished I had permanent root And the Unlocked Bootloader And When I Try To Install Twrp Through The App It Tells Me That I Flashed Correctly But I Enter The Recovery And I Have Emui's Recovery. Need Help To Install Twrp Without Pc. Sorry For My Bad English.
The Following User Says Thank You to Sebastián209 For This Useful Post: [ View ] Gift Sebastián209 Ad-Free
21st March 2020, 02:53 PM |#266  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I just uninstall and reinstall XDA FEED.. I still cannot login and showed the same error. I don't know why it's happened. Although the XDA LABS was smooth when I first install and login with G+ logo. Then I install XDA FEED from XDA LABS but I can't login with G logo after finished install it. Why is that happening? Do anyone knows why?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes