FORUMS
Remove All Ads from XDA

[2019-03-07 v6.1.0 & Android 7.1] MEmu - Most Powerful Android Emulator

601 posts
Thanks Meter: 365
 
Post Reply Email Thread
20th July 2015, 06:28 AM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
can i get offline version??
because i dont have great net connection
 
 
20th July 2015, 09:05 AM |#22  
OP Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
Quote:
Originally Posted by phinuss

can i get offline version??
because i dont have great net connection


You can try the download link http://download.cnet.com/MEmu/3000-2115_4-76439295.html
It is whole installer. There are some different from small installer. Some of the prompts were in Chinese, but the button text was English. So you don't worry.
The Following User Says Thank You to Microvirt For This Useful Post: [ View ] Gift Microvirt Ad-Free
20th July 2015, 09:19 AM |#23  
OP Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
Quote:
Originally Posted by xo.en

Damn, I have weird issue:
App is crashing to bsod 0x0000101 at 59%.
My machine is old dell latitude d531 with win7 32bit and 3gb of ram.
This is rather weird bsod usually cpu related, never had this before, hm.
I used updater from emu folder and now it is bsod'ing at 99%..sigh.
CPU have virtualization, so i have no idea wth...

What are the configurations of your computer graphics and CPU?
Suggest to upgrade the lastest graphics driver
The Following User Says Thank You to Microvirt For This Useful Post: [ View ] Gift Microvirt Ad-Free
20th July 2015, 09:28 AM |#24  
OP Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
Quote:
Originally Posted by blud7

yeah Avast is flagging this. Can't even see the images in your post.
It's having problems with the URL http://8.37.231.21/

This problem seems to be HTTP service.
20th July 2015, 10:40 AM |#25  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
makes system slow :/
system goes hell slow !!!
20th July 2015, 11:23 AM |#26  
xo.en's Avatar
Senior Member
Flag Spalding, England
Thanks Meter: 170
 
More
Quote:
Originally Posted by Microvirt

What are the configurations of your computer graphics and CPU?
Suggest to upgrade the lastest graphics driver

Unfortunately, i am unable to find any modern, modded driver for ati x1270...
But i think it may be a reason, idd.
The Following User Says Thank You to xo.en For This Useful Post: [ View ] Gift xo.en Ad-Free
20th July 2015, 11:56 AM |#27  
OP Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
Quote:
Originally Posted by khaularaheeq

system goes hell slow !!!

when did it happen? Download or launch MEmu ?
20th July 2015, 02:56 PM |#28  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
its ok now
Quote:
Originally Posted by Microvirt

when did it happen? Download or launch MEmu ?

after launch !!

i guess its my system specs that were not responding well !! now it is ok !!
21st July 2015, 03:31 AM |#29  
OP Senior Member
Thanks Meter: 365
 
More
Quote:
Originally Posted by khaularaheeq

after launch !!

i guess its my system specs that were not responding well !! now it is ok !!

Through the customization settings of MEmu , you can set a suitable configuration.

The Following User Says Thank You to Microvirt For This Useful Post: [ View ] Gift Microvirt Ad-Free
21st July 2015, 07:37 AM |#30  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Nice and full compatibility
21st July 2015, 12:34 PM |#31  
xo.en's Avatar
Senior Member
Flag Spalding, England
Thanks Meter: 170
 
More
Sigh, I found modded quite modern gpu driver, and now emu is crashing at 43%...
Tell me - can i get into settings that Microvirt sshoted BEFORE i launch emu?
My suspicion is, that it is cpu matter - weird desync of cores, which is weird, since it has virtualization..theoretically.
On the other hand - maybe my gpu is too old for this program...
Maybe i can edit cfg of emu manually, if settings are not possible before program starts?

Hmm, there's log:
http://speedy.sh/RtPYH/MEmu.log.1

Now, this is curious...
Code:
00:00:34.340899 Audio: Trying driver 'dsound'.
00:00:43.529685 DSound: Could not initialize DirectSoundCapture
00:00:43.547537 Audio: set_record_source ars=0 als=0 (not implemented)
00:00:44.376274 AC97: WARNING: Unable to open PCM IN!
00:00:44.377106 AC97: WARNING: Unable to open PCM MC!
00:00:44.378059 VM: Raising runtime error 'HostAudioNotResponding' (fFlags=0x0)
00:00:44.378631 Console: VM runtime error: fatal=false, errorID=HostAudioNotResponding message="Some audio devices (PCM_in, PCM_mic) could not be opened. Guest applications generating audio output or depending on audio input may hang. Make sure your host audio device is working properly. Check the logfile for error messages of the audio subsystem"
Sound issue? Yes, this model has weird sndcard, but...dsound WORKS in other soft, hm.
Where is cfg stored, I cannot find it...

upd: ok, i can see configurator, it is in Microvirt\MEmuHyper\MemuHyperv.exe
The Following User Says Thank You to xo.en For This Useful Post: [ View ] Gift xo.en Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes