FORUMS

[ROM] [UNOFFICIAL] LineageOS 12.1 |ASUS Memo Pad HD 7 (me173x) [MT8125]

4,887 posts
Thanks Meter: 19,359
 
Post Reply Email Thread
11th June 2020, 09:05 PM |#161  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by superdragonpt

This is supposed to be flashed via adb.
You can do these commands in Linux

If you have Windows:
Either install "minimal adb"
https://forum.xda-developers.com/sho....php?t=2317790

Or perhaps it's easier to just install MediaTek SPFlashtools
( the tool we use to flash stock rom, and it's available on the bootloader unlock topic, it's needed to flash the unlock Bootloader)
, load the scatter, and on recovery , load this custom recovery.img

Thank you very much, I did it, everything is working now. Only one thing : I have only 0,98 GB of total space in internal storage ...
Which is not correct at new installed tablet. I made all wipes but there is a mistake somewhere.
Thanks
12th June 2020, 12:44 PM |#162  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by holkajoz

Thank you very much, I did it, everything is working now. Only one thing : I have only 0,98 GB of total space in internal storage ...
Which is not correct at new installed tablet. I made all wipes but there is a mistake somewhere.
Thanks

It is solved
At first I flashed custom ROM with Android 4.2 from "unlock bootloader section", storage space was OK and then again I flashed ROM with Android 5 and it is OK now.
The Following User Says Thank You to holkajoz For This Useful Post: [ View ] Gift holkajoz Ad-Free
28th June 2020, 09:26 PM |#163  
Member
Flag Quinta do Conde
Thanks Meter: 9
 
More
Hello there.
So I installed the latest version of this rom but Wifi is not working. I've followed the guide and selected "no" at the end of the flashing procedure.

Any help please?

Thanks.

EDIT: Solved. Had to factory reset from the Android menu. Now it's working!
29th June 2020, 11:07 AM |#164  
superdragonpt's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Lisbon / Taiwan / USA
Thanks Meter: 19,359
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Fl4v10

Hello there.
So I installed the latest version of this rom but Wifi is not working. I've followed the guide and selected "no" at the end of the flashing procedure.

Any help please?

Thanks.

EDIT: Solved. Had to factory reset from the Android menu. Now it's working!

Yeah
Seems to be an issue of this old recovery, it doesn't wipe properly usrdata...

Los13 release will be release with an newer recovery that I just built
It's awesome... :P
The Following 7 Users Say Thank You to superdragonpt For This Useful Post: [ View ]
29th June 2020, 11:24 AM |#165  
Member
Flag Quinta do Conde
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by superdragonpt

Yeah
Seems to be an issue of this old recovery, it doesn't wipe properly usrdata...

Los13 release will be release with an newer recovery that I just built
It's awesome... :P

Very nice.

Will the camera work with the new release and when can we expect it to come out?

Thanks and keep up the good work!

PS: Saudações
29th June 2020, 03:51 PM |#166  
XxRabyPower00xX's Avatar
Junior Member
Flag Coimbra
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by superdragonpt

Yeah
Seems to be an issue of this old recovery, it doesn't wipe properly usrdata...

Los13 release will be release with an newer recovery that I just built
It's awesome... :P

Can't wait
2nd July 2020, 03:15 AM |#167  
HectorAguirre's Avatar
Senior Member
Flag Mexico City
Thanks Meter: 13
 
More
Is there a way to overclock the CPU in the tablet? I am using this rom, thanks
2nd July 2020, 11:14 AM |#168  
superdragonpt's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Lisbon / Taiwan / USA
Thanks Meter: 19,359
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by HectorAguirre

Is there a way to overclock the CPU in the tablet? I am using this rom, thanks

Mtk SoC's can't be overclock
Despite what some pseudo-devs may tell you otherwise.

Kernel can be worked on to allow clocked DVS tables in cpufreq, but The OC is only "visual"
SoC has fixed frequencies.

Really the only thing that can be done to allow better User experience is better IO
( I already added Latest kernel 3.4.x BFQ) and it's the default now with Los 12.1, and los13
And better cpu governor, this will have changes in the upcoming LOS13, as the default "hotplug" is kinda bad, so I'm probably going to ditch hotplug, and change to interactive or merged an new governor that performs better

Cheers
2nd July 2020, 02:02 PM |#169  
Junior Member
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by superdragonpt

Mtk SoC's can't be overclock
Despite what some pseudo-devs may tell you otherwise.

Kernel can be worked on to allow clocked DVS tables in cpufreq, but The OC is only "visual"
SoC has fixed frequencies.

Really the only thing that can be done to allow better User experience is better IO
( I already added Latest kernel 3.4.x BFQ) and it's the default now with Los 12.1, and los13
And better cpu governor, this will have changes in the upcoming LOS13, as the default "hotplug" is kinda bad, so I'm probably going to ditch hotplug, and change to interactive or merged an new governor that performs better

Cheers

Hello,
why ditching hotplug? It is the only one governor that give me options to make awakened 4 cores all the time?
Eagerly looking forward LOS13!
2nd July 2020, 05:52 PM |#170  
superdragonpt's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Lisbon / Taiwan / USA
Thanks Meter: 19,359
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by 5licko

Hello,
why ditching hotplug? It is the only one governor that give me options to make awakened 4 cores all the time?
Eagerly looking forward LOS13!


Doesn't work that nicely on MM, it halts a bit, leading to a state similar to OOM
i'll give a look at it..
The Following User Says Thank You to superdragonpt For This Useful Post: [ View ]
3rd July 2020, 09:13 PM |#171  
HectorAguirre's Avatar
Senior Member
Flag Mexico City
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by superdragonpt

Mtk SoC's can't be overclock
Despite what some pseudo-devs may tell you otherwise.

Kernel can be worked on to allow clocked DVS tables in cpufreq, but The OC is only "visual"
SoC has fixed frequencies.

Really the only thing that can be done to allow better User experience is better IO
( I already added Latest kernel 3.4.x BFQ) and it's the default now with Los 12.1, and los13
And better cpu governor, this will have changes in the upcoming LOS13, as the default "hotplug" is kinda bad, so I'm probably going to ditch hotplug, and change to interactive or merged an new governor that performs better

Cheers

I appreciate your comments superdragonpt, great rom. Regards
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
memopad-hd7

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes