FORUMS

[ROM][OFFICIAL][10.0][kunlun2] Pixel Experience for Lenovo Z6 Lite[AOSP]

109 posts
Thanks Meter: 507
 
Post Reply Email Thread
11th May 2020, 11:31 PM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
camera issue
Camera issue. only the middle camera is working. any fix?
12th May 2020, 04:14 PM |#22  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
[QUOTE=akhatshi;82545029]Camera issue. only the middle camera is working. any fix?[/QUOT
What else issues you face in this rom bro please tell me and is gcam working. I want to install this
16th May 2020, 07:17 AM |#23  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Too many issues my friend just wait for the May patch.They will fix them all
20th May 2020, 09:01 PM |#24  
OP Senior Member
Thanks Meter: 507
 
Donate to Me
More
May build is out with many bugfixes.
22nd May 2020, 07:43 PM |#25  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Does this work for Lenovo Z6 pro?
24th May 2020, 10:02 PM |#26  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
After may patch this rom is stable?
29th May 2020, 12:17 PM |#27  
OP Senior Member
Thanks Meter: 507
 
Donate to Me
More
New build is up
If you are on older build, just flash incremental in TWRP or from Updater APP.
Steps to clean flash:
https://gist.github.com/GiaSen/796fd...3f6646f29015d5
Note:
Disable Google Assistant (hotword service) to fix any microphone issue.
Changelog:
- Fixed Cast/Miracast
- Performance improvements
- Source upstreams
31st May 2020, 09:25 AM |#28  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Work like charm in latest pe+. But is the any chance to make the volume like the stock rom? Thanks
Yesterday, 08:10 PM |#29  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Can anyone please tell me the bugs present in this rom and how is the battery life
Today, 01:25 AM |#30  
Junior Member
Flag Galway
Thanks Meter: 0
 
More
Wi-Fi broken in May updates
Is it just me, or have others found that Wi-Fi is broken in both of the May updates? It simply won't switch on for me, and with a factory reset and a flashing of the full image, the 'Connect to Wi-Fi' screen in the start-up wizard fails to find any networks. If I re-install the April build, it works again...
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
lenovo-z6-youth

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes