FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][BETA] PrimeOS: Android for Laptops/PCs - V0.4.5

45 posts
Thanks Meter: 333
 
By TeamPrimeOS, Member on 26th October 2018, 11:40 PM
Post Reply Email Thread
8th November 2019, 01:02 AM |#3971  
Peyman2409's Avatar
Junior Member
Flag Bandar-E Pol
Thanks Meter: 4
 
More
I have problem with keymapper . Some times it will disable automatically and stop working . Some time the taskbar visible and keymapping stop working . I Need Press F9 Or F10 to Start Working Again . Any Fix For That ?
The Following User Says Thank You to Peyman2409 For This Useful Post: [ View ] Gift Peyman2409 Ad-Free
8th November 2019, 04:05 AM |#3972  
GΔM€Rβ0Y's Avatar
Member
Flag Punjab
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by sanamdhiman0001

Cod mobile working on phoenixOS darkmatter 3.3

Sir what kernel & mesa drivers you used. Stock one or upgraded one using gearlock ?
I used 3.3 update + mesa 18 + latest 4.19 kernel.

COD just closes after tencent screen.
8th November 2019, 05:32 AM |#3973  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I tried PrimeOS on my laptop booting from an usb pen and liked it a lot, congratulations to the development team!

Nevertheless I had issues running apps, with some not launching or crashing. I tried five apps from Google Play but was only able to get two of them working properly.

I do not know if it was my fault or if those apps do not run on PrimeOs so if someone could give a feedback if they work or not, it would be great. Here are the details (I tried posting links to Google Play but the system would not allow me to):

- UFC oficial app: launches and crashes right after a few seconds
- Bellator MMA oficial app: does not launch at all
- Super Cat Bros: does not launch at all

Any help will be appreciated, thank you in advance!

Tested with PrimeOS 0.4.5 Classic. Here are my system specs:
Code:
Machine:   Type: Laptop System: ASUSTeK product: X55U v: 1.0 serial: <filter> 
           Mobo: ASUSTeK model: X55U v: 1.0 serial: <filter> UEFI: American Megatrends v: X55U.423 
           date: 08/06/2013 
CPU:       Topology: Dual Core model: AMD E2-1800 APU with Radeon HD Graphics bits: 64 type: MCP 
           L2 cache: 512 KiB 
           Speed: 1579 MHz min/max: 850/1700 MHz Core speeds (MHz): 1: 1579 2: 1603 
Graphics:  Device-1: AMD Wrestler [Radeon HD 7340] driver: radeon v: kernel 
           Display: x11 server: X.Org 1.20.4 driver: radeon FAILED: ati 
           unloaded: fbdev,modesetting,vesa resolution: 1366x768~60Hz 
           OpenGL: renderer: AMD PALM (DRM 2.50.0 / 5.0.0-32-generic LLVM 8.0.0) 
           v: 3.3 Mesa 19.1.4 
Audio:     Device-1: AMD Wrestler HDMI Audio driver: snd_hda_intel 
           Device-2: AMD FCH Azalia driver: snd_hda_intel 
           Sound Server: ALSA v: k5.0.0-32-generic 
Network:   Device-1: Ralink RT5390 Wireless 802.11n 1T/1R PCIe driver: rt2800pci 
           IF: wlp1s0 state: up mac: <filter> 
           Device-2: Qualcomm Atheros AR8161 Gigabit Ethernet driver: alx 
           IF: enp2s0 state: down mac: <filter> 
Drives:    Local Storage: total: 465.76 GiB used: 140.95 GiB (30.3%) 
           ID-1: /dev/sda vendor: Seagate model: ST500LM012 HN-M500MBB size: 465.76 GiB 
Partition: ID-1: / size: 211.36 GiB used: 140.84 GiB (66.6%) fs: ext4 dev: /dev/sda8 
           ID-2: swap-1 size: 3.59 GiB used: 65.0 MiB (1.8%) fs: swap dev: /dev/sda6
9th November 2019, 10:12 AM |#3974  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
if i want to use my Nvidia which one should i install?
its NVIDIA GeForce GTX 960M
10th November 2019, 08:37 AM |#3975  
sanamdhiman0001's Avatar
Senior Member
Flag Ropar
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by alijowkar

if i want to use my Nvidia which one should i install?
its NVIDIA GeForce GTX 960M

Mainline
10th November 2019, 10:55 AM |#3976  
GΔM€Rβ0Y's Avatar
Member
Flag Punjab
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by sanamdhiman0001

Mainline

Sir
https://forum.xda-developers.com/and...2/post80824069
10th November 2019, 10:27 PM |#3977  
Pyr0ball's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
Apologies if this has already been asked, but the search function wasn't turning anything up for me.

I have two issues:
  1. When the system goes to "sleep", the screen backlight stays on as well as the CPU fan. I can bring it back out of sleep just fine with the power button.
  2. One specific game I've been wanting to play on a decent cpu is Hitman Sniper. it used to work back on RemixOS and the core m3 broadwell laptop I had it installed on, but that device died on me. On this system and PrimeOS, it pulls up a black screen for a fraction of a second and immediately closes

I've got a PrimeOS install that's triple-booted with Windows 10 and In Ubuntu 18, using efi grub2. I did a full filesystem extract to an ext4 partition, so it's not using system.img or system.sfs. The laptop is a Dell Latitude 3379 with an i3-6006U

I'm using the below grub.d script:

Code:
menuitem AndroidX86 {
    set root='(hd0,6)'
    search --no-floppy -fs-uuid --set=root <UUID>
    linux /kernel root=UUID=<UUID> quiet acpi_sleep=s3_bios,s3_mode androidboot.selinux=permissive
     initrd /initrd.img
}
10th November 2019, 10:58 PM |#3978  
sanamdhiman0001's Avatar
Senior Member
Flag Ropar
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by GΔM€Rβ0Y

Sir what kernel & mesa drivers you used. Stock one or upgraded one using gearlock ?
I used 3.3 update + mesa 18 + latest 4.19 kernel.

COD just closes after tencent screen.

U can join discord channel if u r facing issues
11th November 2019, 03:05 AM |#3979  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
it is possible to change the default launcher?
The Following User Says Thank You to pedroivogama For This Useful Post: [ View ] Gift pedroivogama Ad-Free
11th November 2019, 09:46 PM |#3980  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
Donate to Me
More
Guys, can I install Prime Os directly on usb drive, without modify my windows boot?
12th November 2019, 07:22 AM |#3981  
GΔM€Rβ0Y's Avatar
Member
Flag Punjab
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by Fabio Bertelli

Guys, can I install Prime Os directly on usb drive, without modify my windows boot?

Yes. Burn primeOS ISO file on usb using RUFUS.
Boot in it by choosing USB from boot menu.
If you want to keep changes/files get saved on usb use Persistance storage option while burning ISO from Rufus.
The Following User Says Thank You to GΔM€Rβ0Y For This Useful Post: [ View ] Gift GΔM€Rβ0Y Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes