FORUMS
Remove All Ads from XDA

[GUIDE] [Oreo-Pie] [Root] Remote Play PS4 with working wireless controller

134 posts
Thanks Meter: 76
 
By Kokalebougre, Senior Member on 10th May 2019, 07:20 PM
Post Reply Email Thread
30th July 2019, 05:51 PM |#11  
stevea76's Avatar
Senior Member
Flag Rosslare
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by murryrulz

Whats your setup. 2.8 seems to detect xposed on my device.

Using Redmi Note 7 (with phhusson GSI Android 9)
Magisk 19.3
Edxposed Xpososed Framework version 90.0-v0.4.5.1_beta(4463) (SandHook)

PSRemote DS4 adaptor service Version 1.03
The Following User Says Thank You to stevea76 For This Useful Post: [ View ] Gift stevea76 Ad-Free
9th August 2019, 08:41 PM |#12  
Member
Thanks Meter: 14
 
More
Wrks on my LGV20 & Galaxy Tab A-8 Oreo 8.0 & 8.1 w/ Systemless Xposed Framework
Using DS4Adapter 1.02 (1.03 doesnt wrk for me on either device)
27th August 2019, 10:19 AM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 6
 
More
The module v.103 works on my Pocophone F1 with MIUI 10.3.6, using Using Magisk 19.3 and Edxposed 0.4.5.1_beta(4463) (SandHook) BUT it has a huge lag on commands.
Moving or looking around ingame in a fluid way is impossible. Even just scrolling through the main menu causes a jump of several tiles.
Using onscreen commands is smooth and playable.
The Following User Says Thank You to BloWer_79 For This Useful Post: [ View ] Gift BloWer_79 Ad-Free
12th September 2019, 08:41 AM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by BloWer_79

The module v.103 works on my Pocophone F1 with MIUI 10.3.6, using Using Magisk 19.3 and Edxposed 0.4.5.1_beta(4463) (SandHook) BUT it has a huge lag on commands.
Moving or looking around ingame in a fluid way is impossible. Even just scrolling through the main menu causes a jump of several tiles.
Using onscreen commands is smooth and playable.

Same here. Huge lag on the controller, any solution for this?

Thanks so much!
The Following 2 Users Say Thank You to Juer For This Useful Post: [ View ] Gift Juer Ad-Free
17th September 2019, 03:55 AM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 116
 
More
Quote:
Originally Posted by Juer

Same here. Huge lag on the controller, any solution for this?



Thanks so much!

I've used bluetooth auto connect with some success, but I ended up buying a cheap DS4 dongle and a USB C adapter. I then changed the name of the KL file for DS4 in system to the hardware ID of the dongle and used this xposed mod Remote Play Assistant. With that module you dont need the DS4 module. Also with RPAssistant you can use any controller Bluetooth or usb. I'm also using RP v2.8 magisk 18.1, and remote play enabler.

Ps. There's no lag when using DS4 through usb.

Sent from my SM-G955U using Tapatalk
The Following User Says Thank You to koobie777 For This Useful Post: [ View ] Gift koobie777 Ad-Free
27th September 2019, 08:35 PM |#16  
Member
Flag Leeds
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by froman753

Has anyone been able to get this to work remotely over LTE on Pie with EdXposed? There's the Fake WiFi Connection Reworked module but it doesn't seem to work with EdXposed.

I believe Remote Play works only on the same Wi-Fi connection, tested with a PSVITA
9th October 2019, 12:02 AM |#17  
Senior Member
Thanks Meter: 200
 
More
I'm using an Xperia XZ Premium and cannot use remote play as i get a pop up which says cannot connect to the network im using magisk 19.3 and existenz rom and also have it selected in magisk hide but no luck. i am using wifi and i also tried it with the magisk module remote play enabler. i dont want to use xposed as this always makes my devices slow and laggy at least in my experience i had it enabled with only one module. If not possible without xposed i would like to know anyway. thanks.
13th October 2019, 10:32 PM |#18  
Member
Flag HH
Thanks Meter: 18
 
More
remote play app doesn't start. just a black screen.
any idea?

xperia z2 tablet, aicp oreo, latest magisk and xposed, sony framework
done all the steps from opening post
14th October 2019, 10:41 AM |#19  
Kokalebougre's Avatar
OP Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 76
 
More
Quote:
Originally Posted by A.D.I.O.S

remote play app doesn't start. just a black screen.
any idea?

xperia z2 tablet, aicp oreo, latest magisk and xposed, sony framework
done all the steps from opening post

Don't give root access to remote play

Sent from my OnePlus 5T using XDA Labs
14th October 2019, 12:58 PM |#20  
Member
Flag HH
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by Kokalebougre

Don't give root access to remote play

Sent from my OnePlus 5T using XDA Labs

but then i get error 88001003
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
controller, dualshock 4, ps4, remote play

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes