FORUMS
Remove All Ads from XDA

[hisense a6] custom reupload - R 02 (HLTE700T-L1488.6.09.02.00)

47 posts
Thanks Meter: 54
 
By joygram, Member on 21st May 2019, 12:11 AM
Post Reply Email Thread
23rd May 2019, 12:31 AM |#11  
OP Member
Thanks Meter: 54
 
More
Quote:
Originally Posted by danjl

How can I reset phone? It's not detected through usb anymore

dont worry.
you can recover with hisense TF Rom from fans.hisense.com ( hisense forum)

download tf rom and flashing.

I have files but can release next weekend.
 
 
23rd May 2019, 12:35 AM |#12  
OP Member
Thanks Meter: 54
 
More
Quote:
Originally Posted by sdwshlsdx

Thanks very much,
root the phone did you have method?

i am researching method with recovery.
23rd May 2019, 05:30 AM |#13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by joygram

may be all partition not flashed.
check rawprogramming _joygeam.xml

if comment any partition with <!-- -->
remove this
i will check firmware and release soon

i am sorry for inconvenience

Quote:
Originally Posted by joygram

dont worry.
you can recover with hisense TF Rom from fans.hisense.com ( hisense forum)

download tf rom and flashing.

I have files but can release next weekend.

EDIT: Yipee! It was asking for password. I booted to recovery by Hodling volume down+power. Then select an option to erase data, confirm by pressing volume up. It took a few minutes.
Then it booted with the custom rom!

So, anyone who comes across password can just erase their phone by booting into recovery.

Thanks to joygram! This works, so looking forward to having gapps on my phone now! Good luck to everybody.
23rd May 2019, 10:06 AM |#14  
Member
Flag WuHan
Thanks Meter: 3
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by danjl

How can I reset phone? It's not detected through usb anymore

Please try my hisense official flashing ROM.

https://drive.google.com/file/d/1IOx...W7UQpS3P-/view

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------

Quote:
Originally Posted by joygram

i am researching method with recovery.

Yep, we need twrp so that we can root or flasing GAPPS.
The Following User Says Thank You to yklaxds For This Useful Post: [ View ] Gift yklaxds Ad-Free
23rd May 2019, 10:38 AM |#15  
OP Member
Thanks Meter: 54
 
More
Quote:
Originally Posted by danjl

EDIT: Yipee! It was asking for password. I booted to recovery by Hodling volume down+power. Then select an option to erase data, confirm by pressing volume up. It took a few minutes.
Then it booted with the custom rom!

So, anyone who comes across password can just erase their phone by booting into recovery.

Thanks to joygram! This works, so looking forward to having gapps on my phone now! Good luck to everybody.

enjoy !!
23rd May 2019, 10:58 AM |#16  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
So to summarize... If we get chinese version of A6 we can now flash this custom rom to have both :
- gapp (not available on chinese version)
- Widgets and full eink function (not available on russian version)

?
23rd May 2019, 11:09 PM |#17  
OP Member
Thanks Meter: 54
 
More
Yep, we need twrp so that we can root or flasing GAPPS.[/QUOTE]

->
I can not make twrp
I just merge system.img and install gapps manually.
so I can not root
but I will try
24th May 2019, 04:19 AM |#18  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I used Magisk and patched boot.img in joygram's ROM. Then I replaced the original boot.img with partched one, and then used the same method with QFIL. It works!

But when you boot it reminds you device state is locked. However, Magisk is fully operational and I have used many modules already.
24th May 2019, 05:43 AM |#19  
Member
Flag WuHan
Thanks Meter: 3
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by danjl

I used Magisk and patched boot.img in joygram's ROM. Then I replaced the original boot.img with partched one, and then used the same method with QFIL. It works!

But when you boot it reminds you device state is locked. However, Magisk is fully operational and I have used many modules already.

How do you change it? I also want root. Just like this way?
https://juejin.im/post/5b1bb43b5188257d5903045b

I want to make twrp but I don't know how to do it. Here no ways to teache me.
And can we unlock bootloader by ROM?
24th May 2019, 07:04 AM |#20  
OP Member
Thanks Meter: 54
 
More
Quote:
Originally Posted by danjl

I used Magisk and patched boot.img in joygram's ROM. Then I replaced the original boot.img with partched one, and then used the same method with QFIL. It works!

But when you boot it reminds you device state is locked. However, Magisk is fully operational and I have used many modules already.

could you please boot.img release?
24th May 2019, 07:48 AM |#21  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by joygram

could you please boot.img release?

I'll upload it soon. Having some troubles with internet connection.

Thanks for the roms you uploaded.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
hisense a6 google

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes