FORUMS
Remove All Ads from XDA

[How-to] Install GSI-A roms (Ulefone Armor 6)

74 posts
Thanks Meter: 67
 
By Extosis, Member on 28th October 2019, 09:12 PM
Post Reply Email Thread
5th November 2019, 09:15 AM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by Pergmen

Attachment 4866669

Unless it's wrong.

Use A/B treble check gives A forsome reason but A ones dont work..
The Following User Says Thank You to poohju For This Useful Post: [ View ] Gift poohju Ad-Free
6th November 2019, 10:40 AM |#12  
Extosis's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 67
 
More
Quote:
Originally Posted by Pergmen

Attachment 4866669

Unless it's wrong.

Try, an GSI-A/B.
Let me know how it goes.
The Following User Says Thank You to Extosis For This Useful Post: [ View ] Gift Extosis Ad-Free
6th November 2019, 11:52 PM |#13  
Pergmen's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Extosis

My guide is for the Armor 6.
If I am not mistaken, I believe the Armor 6E has an A/B partition scheme. You can always check with the Treble Checker app on stock OS.

Quote:
Originally Posted by Extosis

Try, an GSI-A/B.
Let me know how it goes.

Click image for larger version

Name:	pixel experience.png
Views:	26
Size:	83.3 KB
ID:	4868641

Yep, Treble Checker was wrong. The Armor 6E is a/b. Thank you once again.
7th November 2019, 06:04 AM |#14  
Extosis's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 67
 
More
Quote:
Originally Posted by Pergmen

Attachment 4868641

Yep, Treble Checker was wrong. The Armor 6E is a/b. Thank you once again.

Nice! I'm so glad it worked!
8th November 2019, 03:04 AM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Have you found any ROMs with working speakers? I haven't found any where the ringer or speaker is working.
10th November 2019, 07:32 AM |#16  
Junior Member
Flag Cruz das Almas
Thanks Meter: 3
 
More
Well, RRemix of this link was just the "bios screen", did I do something wrong?

I was able to install the latest Pixel Experience BETA and apparently it is working, I will test it in the next few days, USB is working normally.

update:
Not working NFC, Google Chrome, Rear Speaker, instagram and facebook videos lock the image and only play the audio.
10th November 2019, 03:09 PM |#17  
Junior Member
Flag Cruz das Almas
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by SMAAALLL BR

Well, RRemix of this link was just the "bios screen", did I do something wrong?

I was able to install the latest Pixel Experience BETA and apparently it is working, I will test it in the next few days, USB is working normally.

Apparently the player is muted, I'm afraid of rebooting entrat in boot loop.

Has anyone tested the latest PixelXp and rooted?

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

Quote:
Originally Posted by miklaw

Have you found any ROMs with working speakers? I haven't found any where the ringer or speaker is working.

I'm also without audio.

@Extosis, which system are you using?[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
10th November 2019, 04:14 PM |#18  
Junior Member
Flag Cruz das Almas
Thanks Meter: 3
 
More
Anyone tested the latest havoc 3.0?

updates:
-PixelExperience 10 ExpressLuke 28-10-2019:
fluid, a more stable, speaker does not work, nfc does not work, bluetoth works, headset works, insta / face videos only plays audio, some apps do not work, is the best I have tested;

-PixelExperience 10 ExpressLuke 16-10-2019:
unstable, not registered with play protect, speaker doesn't work, headset doesn't work, crashed and couldn't test anymore;

-Havoc 3.0 latest 10-11-2019;
fluid, less stable than pixel, no gapps, nfc apparently works, no speakers;

-RRemix phhuson gapps:
it's just the ulefone boot screen

-Evolution, Havoc2..9 and RRemix 7.0.3:
bootloop


I could not download any rom hosted on GitHub, very bad server, but I am going back to Stock while not updating update for PixelXP, I could not boot any rom from android 9 and all that flashed openGapps bootloop

edit:
If you are testing and finding solutions, please give feedback.
any android pie working well?
The Following User Says Thank You to SMAAALLL BR For This Useful Post: [ View ] Gift SMAAALLL BR Ad-Free
18th November 2019, 03:27 AM |#19  
Pergmen's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Are all Armor 6 devices without sound or only some? The 6E has sound on both AOSP and PixelExperience, if that information helps at all with figuring out the problem.

Observed issues with GSI images for 6E users (Tests ended November 9th):

-Spazzy GUI elements, specifically gifs and videos embedded in apps (It's pretty funny though)
-Extremely inaccurate battery charge reporting (Especially on PixelExperience, possibly unsafe)
-Cannot receive incoming calls (I'm on Verizon's network, which shouldn't be working to begin with, so your mileage may vary)
-Only boots once. Clearing the data partition is necessary to boot again.
-Screencasting (Doesn't work on stock either)

Observed working:

-Bluetooth audio
-Graphics processing unit
-Storage access on Windows over USB
-External Speaker and headphone output
-Camera and flash (Makes an audible click when closing on both GSI roms and stock. Strange.)
-All Play Store apps (That I tested)
-SMS, outgoing calls

The more information we have out there, the closer we get to... whatever we're trying to accomplish. Best of luck everybody.
The Following User Says Thank You to Pergmen For This Useful Post: [ View ] Gift Pergmen Ad-Free
19th November 2019, 03:46 AM |#20  
Extosis's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 67
 
More
Quote:
Originally Posted by Pergmen

Are all Armor 6 devices without sound or only some? The 6E has sound on both AOSP and PixelExperience, if that information helps at all with figuring out the problem.

Observed issues with GSI images for 6E users (Tests ended November 9th):

-Spazzy GUI elements, specifically gifs and videos embedded in apps (It's pretty funny though)
-Extremely inaccurate battery charge reporting (Especially on PixelExperience, possibly unsafe)
-Cannot receive incoming calls (I'm on Verizon's network, which shouldn't be working to begin with, so your mileage may vary)
-Only boots once. Clearing the data cache is necessary to boot again.
-Screencasting (Doesn't work on stock either)

Observed working:

-Bluetooth audio
-Graphics processing unit
-Storage access on Windows over USB
-External Speaker and headphone output
-Camera and flash (Makes an audible click when closing on both GSI roms and stock. Strange.)
-All Play Store apps (That I tested)
-SMS, outgoing calls

The more information we have out there, the closer we get to... whatever we're trying to accomplish. Best of luck everybody.

That actually helps guide me in the right direction, thanks!
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
armor, armor 6, ulefone, ulefone armor 6, ulefone-armor-6

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes