FORUMS
Remove All Ads from XDA

How To - Load full desktop websites permanently in Chrome for Android

298 posts
Thanks Meter: 98
 
By plazma247, Senior Member on 1st April 2018, 10:58 PM
Post Reply Email Thread
11th February 2019, 12:29 AM |#21  
Member
Thanks Meter: 13
 
More
Thanks for sharing your tweak. It's great.

I'm using it now on my Nvidia Shield TV. I can browse Chrome with visible multiple tabs for switching back and forth easily.
 
 
26th February 2019, 08:20 PM |#22  
Senior Member
Thanks Meter: 35
 
More
i keep getting error - cannot stat 'chrome-command-line': no such file or directory.
18th March 2019, 01:39 PM |#23  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Thanks a lot! Works great on my Lenovo YB1-X90F with Android 7.1.1. Used UA-String: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/71.0.3578.99 Safari/537.36 OPR/50.3.2426.136976
30th March 2019, 02:14 PM |#24  
Junior Member
Flag HD :)
Thanks Meter: 0
 
More
Besten Dank für Ihre Arbeit. Hat funktioniert auf meinem Tablet Samsung NotePro12.2 mit LionageOS 15.1
5th May 2019, 05:53 AM |#25  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Is there any way to load full desktop websites with the USB debug mode off?
My device isn't root.
5th May 2019, 03:21 PM |#26  
arddy1's Avatar
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 132
 
More
Thank you, it works great. I hate google amp, so i have to change the user agent to firefox mobile. No more ugly amped page
13th July 2019, 08:09 AM |#27  
AndimistriX's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Ups missclick
7th August 2019, 05:15 AM |#28  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
This got my desktop style tabs back! I am so happy now, thank you so much! Think I can get it to work on Kiwi browser?

edit: It did work with kiwi browser just had to set it as the debug app
com.kiwibrowser.browser
I couldn't get the desktop style tabs to work with the bottom tool bar setting unfortunately
11th September 2019, 12:12 PM |#29  
Junior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Works perfectly with Android 9 Pie. Thanks!
11th September 2019, 11:32 PM |#30  
Member
Thanks Meter: 13
 
More
Quote:
Originally Posted by Mainscreenturnon

This got my desktop style tabs back! I am so happy now, thank you so much! Think I can get it to work on Kiwi browser?

edit: It did work with kiwi browser just had to set it as the debug app
com.kiwibrowser.browser
I couldn't get the desktop style tabs to work with the bottom tool bar setting unfortunately

How do you make Chrome showing desktop style tabs?
11th September 2019, 11:46 PM |#31  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
By following number 5 but setting the scale factor lower. I can't remember the number I used but its fairly easy to just experiment with different values. Id start low.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
chrome desktop mode command line

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes