FORUMS
Remove All Ads from XDA

Root twrp Gionee A1

317 posts
Thanks Meter: 302
 
By XN Logos, Account currently disabled on 30th July 2017, 04:56 AM
Thread Closed Email Thread
Root twrp for Gionee A1-
basic Device Details-
Name- Gionee A1
OS- 6.0 and 7.0 update
Chipset- MT6755
RAM- 4GB
Storage- 64GB
Display- 5.5 inch

DISCLAIMER:
Code:
Code:
 * Your warranty is now void.
 *
 * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards,
 * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please
 * do some research if you have any concerns about features included in this
Installation-
using SP Flash tools is you have scatter

if you don't have scatter flash using fastboot.
code-
Code:
fastboot flash recovery recovery.img
Download-
Direct Download- https://www.mediafire.com/?845t559lk88xu62
4th August 2017, 04:49 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Need twrp recovery plz
Sr please port a twrp recovery for gionee p7 max , qmobile j7. These are same devices
I have ported but mount system,cache,data,protect f,protect s invalid argoment error comes.
Because i does not know how to set mount points in ramdisk/etc/recover.fstab .
Please port a recovery for my device qmobile j7 .
I'w waiting for your responce
9th September 2017, 10:04 AM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Cannot root
Sir when I try it in gionee a1 it shows cannot mount sdcard and i am not able to flash any zip
19th September 2017, 07:39 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Roms
sir can you please port some roms for gionee a1 please
9th October 2017, 08:59 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Twrp does not work
I have 64 gb variant of gionee a1 so please port some twrp recoveries for that
12th November 2017, 07:16 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I am also using Gionee A1 64 gb variant and can't root it. i flashed TWRP recovery but its cannot work. Shows cannot mount sdcard and i am not able to flash any zip.
13th November 2017, 02:26 AM |#7  
OP Account currently disabled
Flag indore
Thanks Meter: 302
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by riyedvai

I am also using Gionee A1 64 gb variant and can't root it. i flashed TWRP recovery but its cannot work. Shows cannot mount sdcard and i am not able to flash any zip.

because the recovery is based on old mm firmware
28th November 2017, 08:06 AM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Sir root twrp for geonee x1s.
3rd March 2018, 03:46 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can you please port it for build no. 0301_7207. Actually I tried to patch my original recovery to port Phillz recovery but failed ending up in having no recovery (no idea) or messing up with the flashed recovery. Because of which I had to flash the entire stock rom. Or if you could please help me or guiding me through the process of porting it.
Thanks in advance..

---------- Post added at 03:46 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------

Can you please port it for build no. 0301_7207. Actually I tried to patch my original recovery to port Phillz recovery but failed ending up in having no recovery (no idea) or messing up with the flashed recovery. Because of which I had to flash the entire stock rom. Or if you could please help me or guiding me through the process of porting it.
Thanks in advance..
15th March 2018, 04:05 AM |#10  
Sonu Raj's Avatar
Junior Member
Flag bihar sharif
Thanks Meter: 7
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Vishnubly

Sir when I try it in gionee a1 it shows cannot mount sdcard and i am not able to flash any zip

https://mega.nz/#!K9AX0Iya!at_dx9guV...f20fwGkVIt0diU
twrp ported with Gionee_A1_0301_T7207_MT6755_02052018 kernel works on 7.0 enjoy
The Following User Says Thank You to Sonu Raj For This Useful Post: [ View ] Gift Sonu Raj Ad-Free
26th April 2018, 05:04 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Root for Gionee a1 lite
Please help to Port twrp for Gionee a1 lite also please
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
gionee a1, gionee-a1, root, twrp
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes