FORUMS

How to install Sharp Aquos S2 Taiwan rom ?

10 posts
Thanks Meter: 0
 
By nutyfreshz, Junior Member on 18th November 2017, 08:02 AM
Post Reply Email Thread
Now my S2 build version is 00CN_1_35C

I got Taiwan rom from official website version
SS2-127O-0-00WW-B01-update.zip

How i can install Aquos S2 ROM??

PS. I've changed WW to CN and press *#*#874#*#* and it's say "file not found"

Thank you
23rd November 2017, 10:13 AM |#2  
Senior Member
Flag Here and There
Thanks Meter: 35
 
Donate to Me
More
You need older version. C or D will work. With newer version, like you have you brick your mobile. You can find more info on www.4pda.ru

Regards
3rd December 2017, 03:52 AM |#3  
Junior Member
Flag Ha Noi
Thanks Meter: 0
 
More
Install rom to recovery
5th December 2017, 06:20 AM |#4  
Junior Member
Flag Ha Noi
Thanks Meter: 1
 
More
Taiwan rom to Aquos S2
Quote:
Originally Posted by nutyfreshz

Now my S2 build version is 00CN_1_35C

I got Taiwan rom from official website version
SS2-127O-0-00WW-B01-update.zip

How i can install Aquos S2 ROM??

PS. I've changed WW to CN and press *#*#874#*#* and it's say "file not found"

Thank you

have you done
The Following User Says Thank You to Thanhdhtbvn For This Useful Post: [ View ] Gift Thanhdhtbvn Ad-Free
8th December 2017, 03:04 AM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
No
18th December 2017, 07:10 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi, I also got Firmware 00CN_1_35C... I downloaded SS2-127L-0-00WW-B03-update and tried installing it using adb sideload and sd card. I get the error " failed to mount".
I just want to have a working rom version with google. did anybody succeed in changing rom from a china one to international?

Cheers
27th December 2017, 05:05 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Try this way:change 127L to 137L,the number must be higher than 135,it may be work,good luck
The Following User Says Thank You to 三千烦恼 For This Useful Post: [ View ] Gift 三千烦恼 Ad-Free
30th December 2017, 05:27 AM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
For me this worked on a latest update CN version. I changed the name to "SS2-136L-0-00CN-B03-update" and copied it to the phone. Then ran *#*#874#*#* in the dialpad and it installed the Taiwan WW ROM perfectly. After reboot I had all the google apps and a very clean install.
14th February 2018, 02:39 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
My Aquos S2 cannot Turn ON
Dear all user please help me, after I installed taiwan ROM now my phone cannot turn ON.
8th March 2018, 11:13 AM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by jikogu

Hi, I also got Firmware 00CN_1_35C... I downloaded SS2-127L-0-00WW-B03-update and tried installing it using adb sideload and sd card. I get the error " failed to mount".
I just want to have a working rom version with google. did anybody succeed in changing rom from a china one to international?

Cheers

Try that, but i get information"The system cannot be updated because the fileis corrupted"
1st April 2018, 05:02 AM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 16
 
More
can anyone confirm if NFC works with google pay? thanks
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
sharp-aquos-s2

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes