FORUMS
Remove All Ads from XDA

Kali Nethunter for Magisk

734 posts
Thanks Meter: 655
 
By Atarii, Senior Member on 20th September 2017, 08:14 PM
Post Reply Email Thread
Announcement from Atarii: Updated
27th November 2017, 05:09 PM |#111  
Senior Member
Flag Port orchard, WA
Thanks Meter: 88
 
More
Htc 10 with s-off and 7.1.2 aosip 6.3 final. Successfully installed first try. I was able to do the full rolling package with no errors I'm using magisk 14.5 with safety net pass on both stages. I havent tried to use any of the net hunter things yet but will soon. See included screenshots.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20171127-083955.jpg
Views:	482
Size:	221.0 KB
ID:	4344339   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20171127-084422.jpg
Views:	484
Size:	193.1 KB
ID:	4344340   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20171127-090046.jpg
Views:	480
Size:	105.4 KB
ID:	4344341   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20171127-090539.png
Views:	466
Size:	101.0 KB
ID:	4344342  
 
 
27th November 2017, 05:45 PM |#112  
anastasiszn's Avatar
Senior Member
Flag Thessaloniki
Thanks Meter: 243
 
More
Quote:
Originally Posted by Dlind

Htc 10 with s-off and 7.1.2 aosip 6.3 final. Successfully installed first try. I was able to do the full rolling package with no errors I'm using magisk 14.5 with safety net pass on both stages. I havent tried to use any of the net hunter things yet but will soon. See included screenshots.

It's wrong method, not install nethunter other zips because have include SuperSU and brick your phone .

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
27th November 2017, 07:28 PM |#113  
Senior Member
Flag Port orchard, WA
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by anastasiszn

It's wrong method, not install nethunter other zips because have include SuperSU and brick your phone .

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ive done it before using magisk and had nothing bad happen at all. I guess I was lucky
27th November 2017, 07:29 PM |#114  
anastasiszn's Avatar
Senior Member
Flag Thessaloniki
Thanks Meter: 243
 
More
Quote:
Originally Posted by Dlind

Ive done it before using magisk and had nothing bad happen at all. I guess I was lucky

Yes you are very lucky,don't try this again

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
27th November 2017, 07:33 PM |#115  
Senior Member
Flag Port orchard, WA
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by anastasiszn

Yes you are very lucky,don't try this again

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

I will dig around in my fs and see if su stuff in there
Edit: all looks fine I dont have any su stuff in my system, boot, or data .
27th November 2017, 08:28 PM |#116  
anastasiszn's Avatar
Senior Member
Flag Thessaloniki
Thanks Meter: 243
 
More
Quote:
Originally Posted by Dlind

I will dig around in my fs and see if su stuff in there
Edit: all looks fine I dont have any su stuff in my system, boot, or data .

Can you see root apps in magisk manager?

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
27th November 2017, 10:28 PM |#117  
Senior Member
Flag Port orchard, WA
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by anastasiszn

Can you see root apps in magisk manager?

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Well magisk hasn't crashed, I can see all the root apps.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20171127-142626.png
Views:	348
Size:	225.4 KB
ID:	4344574  
2nd December 2017, 08:38 PM |#118  
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by Dlind

Well magisk hasn't crashed, I can see all the root apps.

Can ya help I have magisk manager but it says it's not installed and I can't flash img file to this phone smj320w8 I have no access to secure computer could ya help with ways to root phone right now I have to bypass by external storage but need access to certain files would like to 4oot properly
3rd December 2017, 02:04 AM |#119  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Great work
Great work I am going to test it and post the results
3rd December 2017, 03:21 AM |#120  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Nethunter app missing root/busybox
After installing via magisk I rebooted and granted all of the required permissions and I got an error saying that I didn't have root or I was missing busy box which neither is correct. I verified and I the nethunter app has access to root and busy box is installed.
I am running a nexus 6 with the pure nexus 7.1.2 with the latest magisk

Does anyone have an idea of how to fix this issue?
It looks like that nethunter doesn't play well with Magisk superuser
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20171202-221518.jpg
Views:	390
Size:	235.3 KB
ID:	4350752  
3rd December 2017, 04:48 AM |#121  
Senior Member
Flag Port orchard, WA
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by raymondbernard

Can ya help I have magisk manager but it says it's not installed and I can't flash img file to this phone smj320w8 I have no access to secure computer could ya help with ways to root phone right now I have to bypass by external storage but need access to certain files would like to 4oot properly

Well try to reflash the magisk 14.5, and make sure your bootloader is unlocked, Before doing so. From what I know magusl won't work with a locked bootloader.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes