FORUMS
Remove All Ads from XDA

keweonDNS - now with improved Certificate (iOS, Mac & Android)

1,707 posts
Thanks Meter: 4,297
 
Post Reply Email Thread
27th November 2019, 04:26 PM |#2881  
MrT69's Avatar
OP Senior Member
Flag Königsbrunn
Thanks Meter: 4,297
 
Donate to Me
More
I have seen a stupid typo within the cleanup procedure... I'm so sorry!!
I'm on the way to re-upload and I guess most of the errors are done.
The Following User Says Thank You to MrT69 For This Useful Post: [ View ] Gift MrT69 Ad-Free
27th November 2019, 04:27 PM |#2882  
Senior Member
Flag Kolaghat
Thanks Meter: 169
 
More
Quote:
Originally Posted by MrT69

Are there too many false/positive right now??

EDIT:
I have seen a huge reporting about false/positive. It seems it's still to early for this kind of blacklists.

The page doesn't even load! Just white blank page
27th November 2019, 05:16 PM |#2883  
Timmmmaaahh's Avatar
Forum Moderator
Flag Bruges
Thanks Meter: 5,622
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by MrT69

I talked to my AI supplier again and Cyberdyne Systems assured me that the T-Series is absolutely reliable and harmless.



Do you feel safer with the info now?

Haha, that had me laughing all day.
I've been doing some gaming and browsing throughout the day on the AI infused blocking and it seems to be running fine! It sometimes loads a little longer but it's all ad-free and still connected when needed.

Wrapped with delicious Fajita
The Following 2 Users Say Thank You to Timmmmaaahh For This Useful Post: [ View ] Gift Timmmmaaahh Ad-Free
27th November 2019, 06:59 PM |#2884  
MrT69's Avatar
OP Senior Member
Flag Königsbrunn
Thanks Meter: 4,297
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Timmmmaaahh

Haha, that had me laughing all day.
I've been doing some gaming and browsing throughout the day on the AI infused blocking and it seems to be running fine! It sometimes loads a little longer but it's all ad-free and still connected when needed.

Wrapped with delicious Fajita

I never would compare my AI with a real AI because it's running here at home on MS-SQL Express.

But hey, the logic is almost working and I'm pretty sure when someone with a real AI experience would see this then I'm pretty sure he would give me a head shoot.

For me at home my "results" are working pretty good and it was just to see where I need to adjust something. It's not perfect but now it's a 1000times better result then one year ago.

Because of the speed it's just a problem of the Database. The server are running near the limit and more is absolutly not possible at the moment. I was curious about the result and I must say I am fully satisfied with the result.

It's far from perfect, but a damn good start.
28th November 2019, 11:34 AM |#2885  
MrT69's Avatar
OP Senior Member
Flag Königsbrunn
Thanks Meter: 4,297
 
Donate to Me
More
Huge Apple fix in progress

I'm able since a few days to cover now Apple related problems. I have seen that Apple devices have had a lot of problems by using keweon.

Because of a incredible donation from an unknown user I'm able now to test also Apple things. The fix is in progress and this evening all Apple problems should be fixed.

Personal note:
I don't know who you are because I was not able to find the sender of this present so let me say million times thanks for this at this way.
I was searching round about one week because I want to say thanks direct to you.

Whoever make this donation - I was really shocked and I hope you send me a PM. I'm still surprised about this bcause it's still incredible for me.
The Following 6 Users Say Thank You to MrT69 For This Useful Post: [ View ] Gift MrT69 Ad-Free
28th November 2019, 03:34 PM |#2886  
Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 80
 
Donate to Me
More
Any option to have keweon on AndroidTV?
30th November 2019, 10:11 AM |#2887  
MrT69's Avatar
OP Senior Member
Flag Königsbrunn
Thanks Meter: 4,297
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by totalcmdext

Any option to have keweon on AndroidTV?

I have no idea how this is working. I have a Samsung Smart TV and AppleTV.

Is this Android TV available within a browser?
30th November 2019, 04:13 PM |#2888  
Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 80
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by MrT69

I have no idea how this is working. I have a Samsung Smart TV and AppleTV.

Is this Android TV available within a browser?

Yes is possible to use Browser/file manager with sideload
1st December 2019, 01:25 PM |#2889  
MrT69's Avatar
OP Senior Member
Flag Königsbrunn
Thanks Meter: 4,297
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by totalcmdext

Yes is possible to use Browser/file manager with sideload

Can you provide me a link or URL to this?
The next week I'm on the road because of business duty so it might take some time until it's solved...
2nd December 2019, 02:58 PM |#2890  
methuselah's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,087
 
More
Quote:
Originally Posted by MrT69

Can you provide me a link or URL to this?
The next week I'm on the road because of business duty so it might take some time until it's solved...

Messages are not getting connected. I mean it's Google messaging new feature. With nebula.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_Messages_20191202-192514.png
Views:	148
Size:	182.3 KB
ID:	4892233  
3rd December 2019, 06:21 AM |#2891  
MoHuToP's Avatar
Senior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 98
 
More
From 01.12.19 connection thorough keweon is really lightning fast. Any recent changes?

Regards!
The Following User Says Thank You to MoHuToP For This Useful Post: [ View ] Gift MoHuToP Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
adblocker, dns

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes