FORUMS

[MOD] Universal Init.d Injector v3.1 [Deprecated]

3,974 posts
Thanks Meter: 6,590
 
By Zackptg5, Recognized Developer on 21st October 2017, 02:54 AM
Post Reply Email Thread
4th August 2019, 04:26 PM |#231  
Zackptg5's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 6,590
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mickey03

How can I do that? Full logcat of my device?

When you flash the zip in magisk manager, tap the save icon in the top right. It'll save the log to downloads folder
4th August 2019, 04:37 PM |#232  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Zackptg5

When you flash the zip in magisk manager, tap the save icon in the top right. It'll save the log to downloads folder

Ok, Thanks! You can download the log from the link below.

https://mega.nz/#!ZPhxgSJT!N3LjEg-C_...qqYQXrNJrL1Guk

Sent from my TECNO CX Air using Tapatalk
4th August 2019, 06:33 PM |#233  
Zackptg5's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 6,590
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mickey03

Ok, Thanks! You can download the log from the link below.

https://mega.nz/#!ZPhxgSJT!N3LjEg-C_...qqYQXrNJrL1Guk

Can you do this:
Add the word 'debug' to the zipname, and flash it in twrp. There should be a debug log file on your sdcard after that. If you could upload that, that'd be great
4th August 2019, 06:46 PM |#234  
Zackptg5's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 6,590
 
Donate to Me
More
@Mickey03
Just pushed a change to repo so AK3 won't be called at all unless needed (needed when non-magisk instal but I'd still like to know what device you have and why ak3 addon didn't work to see if it's a bug or if it just needed another binary
4th August 2019, 07:16 PM |#235  
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
One newbie question, do i need this mod if i dont know what it do? From what i read, its needed for kernel/batery management, etc. But it seems like everything of it starting on boot anyway.
4th August 2019, 07:39 PM |#236  
Zackptg5's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 6,590
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by siroga825

One newbie question, do i need this mod if i dont know what it do? From what i read, its needed for kernel/batery management, etc. But it seems like everything of it starting on boot anyway.

Init.d is a way in which boot scripts run. It was standard in older versions of Android but newer ones usually don't have it fully functional. Unless something you're using says it requires init.d support, there's no need for this
The Following User Says Thank You to Zackptg5 For This Useful Post: [ View ]
4th August 2019, 08:39 PM |#237  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Zackptg5

Can you do this:
Add the word 'debug' to the zipname, and flash it in twrp. There should be a debug log file on your sdcard after that. If you could upload that, that'd be great

Ok, I will try it and send you the log here.

Just wait for it!

Thanks!

Sent from my TECNO CX Air using Tapatalk

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Zackptg5

@Mickey03
Just pushed a change to repo so AK3 won't be called at all unless needed (needed when non-magisk instal but I'd still like to know what device you have and why ak3 addon didn't work to see if it's a bug or if it just needed another binary

My device is :-

TECNO Camon CX Air
MT6737M
Android 7.0

The previous version of the module doesn't have any problem during the installation time, I think this error related to the update of AK3.

Sent from my TECNO CX Air using Tapatalk
4th August 2019, 10:14 PM |#238  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Zackptg5

Can you do this:
Add the word 'debug' to the zipname, and flash it in twrp. There should be a debug log file on your sdcard after that. If you could upload that, that'd be great

You can find the debug log from the link below

https://mega.nz/#!5DYGyCqS!83rc2p7T9...gEcu7vDTYBIz3A

Sent from my TECNO CX Air using Tapatalk
4th August 2019, 11:12 PM |#239  
Zackptg5's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 6,590
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mickey03

You can find the debug log from the link below

https://mega.nz/#!5DYGyCqS!83rc2p7T9...gEcu7vDTYBIz3A

Sent from my TECNO CX Air using Tapatalk

Hmm, not sure why the error I'm seeing happened but I'll look into it, thanks! Just download latest version from repo and it'll work for you in the mean time
5th August 2019, 02:06 AM |#240  
Member
Thanks Meter: 12
 
More
For me fresh installation was easy..
I think they can try removing previous init.d module. And restart device and then install new version.
5th August 2019, 09:47 AM |#241  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Zackptg5

Hmm, not sure why the error I'm seeing happened but I'll look into it, thanks! Just download latest version from repo and it'll work for you in the mean time

Now it's installed successfully, But I am not sure whether it works or not.

Is there a method to check whether it works or not?

Anyway Thanks for your help!

Sent from my TECNO CX Air using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes