FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Tool][Windows]Tool Unpack Repack System.img&System.new.dat [No Cygwin][No Linux]

14 posts
Thanks Meter: 26
 
By sernoomze, Junior Member on 28th December 2015, 05:34 PM
Post Reply Email Thread
11th April 2016, 03:02 PM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 144
 
More
Can not run v3, singe issue?

CHINESE VS985 USER
12th April 2016, 06:38 AM |#22  
Junior Member
Flag GuiYang
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by andy_zhang

Can not run v3, singe issue?

CHINESE VS985 USER

Yes, but the EXE file in the "tools" folder can be run.
12th April 2016, 09:23 AM |#23  
Senior Member
Thanks Meter: 144
 
More
Quote:
Originally Posted by gemini_zm

Yes, but the EXE file in the "tools" folder can be run.

Is it? Well.

vs985 China user
12th April 2016, 03:36 PM |#24  
Senior Member
Thanks Meter: 144
 
More
Quote:
Originally Posted by gemini_zm

Yes, but the EXE file in the "tools" folder can be run.

I can't run.

vs985 China user
15th April 2016, 02:38 AM |#25  
Orochixxx's Avatar
Senior Member
Flag KAHRAMANMARA┼× (46)
Thanks Meter: 1,256
 
Donate to Me
More
V3 not Work Win7 Ultimate 32-64 bit ?
25th April 2016, 02:43 AM |#26  
Senior Member
Thanks Meter: 144
 
More
My ps is win10 64bit, until not run.

vs985 China user
21st May 2016, 09:31 PM |#27  
Senior Member
Thanks Meter: 34
 
More
Great tool so far, working good for me.
But I can't repack system.img.
It tells me "It isn't possible to find system.new.img"

Any solutions?
31st May 2016, 03:45 PM |#28  
rivelta's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
can this work on armx64 boot
img??
31st May 2016, 04:33 PM |#29  
Senior Member
Thanks Meter: 144
 
More
Quote:
Originally Posted by rivelta

can this work on armx64 boot
img??

No! You can test.

vs985 China user
2nd June 2016, 08:16 AM |#30  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
cannot unpack Note5 6.0.1 system.img. why?
while its work for S6 edge 6.0.1.
5th June 2016, 06:41 AM |#31  
rohit1521's Avatar
Member
Flag kerala
Thanks Meter: 46
 
More
V3 is not available for download


Sent from my Redmi Note 3 using XDA-Developers mobile app
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes